Blogg

Spar penger på strømmetjenester

Strømmetjenester har revolusjonert måten vi bruker underholdning på, så det er ikke overraskende at det har vokst frem stor konkurranse mellom de forskjellige plattformene som har dukket opp som gjør at innholdet ofte ikke overlapper, og man derfor er nødt til å ha flere kontoer for å se alt det innholdet man vil. Men dette kan være dyrt – derfor får du her noen råd til hvordan du kan spare penger på strømmetjenester, og se alt det innholdet du har lyst til uten å betale for mye.

Det å bruke strømmetjenester har blitt en svært etablert del av kulturen vår, og de mulighetene vi har i dag kan ikke på noen som helst måte sammenlignes med hvordan det var før. Men det kan bli dyrt hvis man har lyst til å se alle de seriene man vil fordi plattformene naturligvis er i konkurranse med hverandre og ikke samarbeider. Men det er heldigvis ikke umulig å se alt det man vil og samtidig spare penger. Her får du noen tips som hjelp på veien!

Flere måter å spare penger på strømmetjenester

Når det kommer til strømmetjenester, er det mange måter man kan spare penger på. For det kan være dyrt hvis man skal betale for alle de forskjellige. Som oftest overlapper nemlig ikke innholdet, så det kan være vanskelig å bare velge en, men hvordan gjør man det på den beste måten hvis man vil ha adgang til mest mulig innhold, men uten å bli ruinert i prosessen. Her får du noen ideer til hvordan du potensielt kan spare penger på strømmetjenester.

  • Få det gjennom et abonnement. I dag er det mange telefonselskaper som har oppdaget hvor attraktivt det er å inkludere adgang til strømmetjenester i abonnementene sine, og her er det penger å spare hvis man kombinerer ting. For man kan for eksempel ofte få en pakke med enten et mobilabonnement eller bredbånd, der man har strømmetjenester inkludert i prisen – i hvert fall i noen måneder, men andre ganger også permanent.
  • Del en konto med noen. Det er mange plattformer som tilbyr familiedeling, og dette er også en glimrende måte å holde prisen nede på. Kanskje noen betaler for en, og en annen betaler for en annen. Dette fungerer selvsagt også hvis man for eksempel bor i kollektiv.
  • Bytt mellom de forskjellige strømmetjenestene. Hvis man tar film og serier som eksempel, er det typisk sånn at de forskjellige plattformene har forskjellig innhold, og derfor må man ha en konto på de forskjellige plattformene hvis man vil se særlig de seriene man vil se. Men noe man kan gjøre for å spare penger er for eksempel å ha den ene strømmetjenesten noen måneder, sette den på pause, og bytte til en annen.
  • Velg en strømmetjeneste med adgang til flere plattformer. Det er i dag også strømmetjenester der man kan få adgang til både TV-kanaler og strømmetjenester ett sted, og her er prisen også ofte mye mer gunstig enn hvis man har en separat konto alle stedene man vil se innhold fra.