Blogg

Grunnen til at Shiba Memu sin verdi på $ 3.5m kan være en av de beste gullgruvene i kryptovaluta

Kryptomarkedet bygger positiv fremdrift når det rister av seg spindelvevet fra et røft 2022. Tross alt er det fine med kryptomarkedet den konstante strømmen av profittskapende muligheter for potensielle investorer, med ICO-er som er blant de beste kryptovaluta-gullgruvene å utforske.

Og kanskje finnes det ikke noe bedre krypto-presale med like høyt potensial som Shiba Memu (SHMU) sitt. På bare 14 uker av presale av SHMU-tokenet, har protokollen allerede fått inn $ 3.5m før det offentlige salget starter.

Hva er det som gjør kryptoentusiastene så positive og tror at Shiba Memu er et av de beste presale av kryptovaluta i 2023? Denne artikkelen forteller deg mer om SHMU-tokenet og hvordan du kan delta i ICO.

Hva er Shiba Memu (SHMU), og hvordan fungerer det?

Meme-mynter kan være et kontroversielt tema. Mens noen tror de eksisterer utelukkende for spekulasjoner, mener andre at de spiller en nøkkelrolle i å fiske opp førstegangsbrukere av Web3 på grunn av deres relaterbarhet og viralitet.

Investorer har sett at meme-mynter har tilbudt og vil fortsette å tilby noen av de beste potensielle avkastningene i kryptomarkedet. Dogecoin, Shiba Inu, og sist Pepe Coin er noen av de beste eksemplene på det svært flyktige, men svært lønnsomme meme-mynt-markedet.

Suksessen til meme-mynter er vanligvis avhengig av menneskelig markedsføringstiltak for å opprettholde fellesskapsengasjement og investorinteresse, noe som fører til vedvarende tokenpriser. Når hype-toget stopper, gjør token-prisene det samme.

Shiba Memu forestiller seg hvordan meme-mynter kan markedsføre seg selv ved å utnytte kunstig intelligens, naturlig språkbehandling (NLP) og sentimentanalyse. Ved å bruke denne innsikten til å formulere en passende markedsføringsstrategi, avhengig av situasjonen, kan de lettere finne ut hva markedet sier om prosjektet.

Deretter vil protokollen skape og spre skreddersydd markedskommunikasjon på tvers av nettbaserte plattformer som vil hjelpe Shiba Memu og utføre skadekontroll i tilfelle tekniske problemer – helt på egen hånd. Ingen andre meme-mynter har forsøkt å utnytte AI på samme måte som Shiba Memu, noe som gjør det til et av de beste kryptovalutaprosjektene i meme-mynt-området.

SHMU fungerer som prosjektets opprinnelige token, som gir eiere tilgang til Shiba Memu sitt AI-drevne markedsføringsdashboard. Her kan eiere se statusen til Shiba Memu sine markedsføringskampanjer og se nøkkelresultatindikatorer som statistikk, milepæler og planlegging  for markedsføring av innhold på tvers av plattformer. SHMU-eiere kan bidra med tilbakemelding ved å bruke dashbordet for å finjustere algoritmen og tjene tokens.

Som nevnt tidligere, er Shiba Memu en meme-mynt som konstant markedsfører seg selv uten menneskelig innblanding, og effektivt opprettholder veksten og interessen. Meme-mynter er avhengig av hype-toget, og Shiba Memu beholder alltid farten og fremdriften.

Shiba Memu sitt presale utvidet til 120 dager

Ikke overraskende ser kryptoverdenen til Shiba Memu sitt presale. Shiba Memu er allerede utpekt som en av de beste kryptovaluta-ICO-ene i oktober 2023, og tilbyr spekulative investorer en mulighet til å se daglig avkastning på $ 0.000225 under presale-prosessen. Jo tidligere investorer deltar, jo større er den potensielle avkastningen.

For eksempel kan Shiba Memu-investorer som kjøpte på dag 1 av lanseringen for $ 0.011125 få 240 % i gevinst. Presale-perioden vil løpe i 120 dager med en $ 0.000225 daglig økning før offentlig salg og notering på BitMart. For øyeblikket ligger Shiba Memu på $ 0.032275 per token. Nykommere har god tid for sjansen til imponerende avkastning med over en måned igjen før mynten blir notert på den første børsen. SHMU sin token-pris kan aldri igjen bli så lav. Nå er tiden inne for å bli med på SHMU-presale.

Hvor høyt kan prisene på Shiba Memu gå innen 2025?

Kryptoobservatører spår at 2025 vil markere returen til et oksemarked av episke proporsjoner. Med sin markedsposisjonering og unike verditilbud med kunstig intelligens – en lukrativ sektor – kan  Shiba Memu skyte i været i verdi når oksemarkedet kommer tilbake.

Hvis meme-mynter som Pepe og Dogelon Mars kan nå verdier på milliarder av dollar i bjørnemarkeder, forestill deg hva en meme-mynt med innovative kvaliteter som Shiba Memu kan oppnå. Det er sannsynlig at for SHMU kan handles for mellom $ 0.50 og $ 0.75 innen 2025, en økning på 1200 % til 1900 %. Ikke undervurder kampviljen til denne lille hunden.

Er Shiba Memu det beste presale av kryptovaluta i 2023?

Meme-mynter vil alltid være blant de beste kryptovaluta-gullgruvene for potensielle investorer med en høy risikotoleranse, og det ser ut som at investorer kan oppdage gull med Shiba Memu sitt presale i 2023. Blandingen av meme-kulturens varige appell på internett, unike verdiforslag og snev av AI-raffinement gjør den til en av de beste kryptovaluta-ICO-ene å bli med på i år – med sjansen til et spennende løp til toppen av listene.

Tiden for å handle er nå, med presale som avsluttes 31. oktober.

Finn ut hvordan du kan kjøpe SHMU her.