Blogg

Nå som kryptomarkedet henter seg inn, tror investorer at disse 12 kryptoene er de beste kryptovalutaene å kjøpe nå

Mens 2022 var ugunstig for mange kryptoinvestorer, ser det ut til å bli bedre tider igjen i inneværende år, 2023. Men med så mange lovende prosjekter på markedet er mange usikre på hvor de skal begynne. I denne listen finner du derfor hva investorer anser for å være 12 av de beste kryptoene å kjøpe nå, inkludert:

 1. AltSignals (ASI)
 2. Metacade (MCADE)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Binance Coin (BNB)
 5. Bitcoin (BTC)
 6. Polygon (MATIC)
 7. Cardano (ADA)
 8. Chainlink (LINK)
 9. Filecoin (FIL)
 10. Ripple (XRP)
 11. ApeCoin (APE)
 12. Uniswap (UNI)

1. AltSignals (ASI) – revolusjonerer spillereglene for trading-signaler

Hva er AltSignals?

AltSignals er en leverandør av trading-signaler som ble lansert i 2017. Den bruker en egen algoritme kjent som AltAlgo™, sammen med markedsanalyse fra et team av erfarne tradere, for å produsere nøyaktige signaler av høy kvalitet for krypto-, aksje- og valutamarkedene. Av over 1 500 utstedte signaler har AltSignals en gevinstprosent på 64 % og genererer enestående avkastning hver måned – i så stor grad at Trustpilot nesten har 500 positive anmeldelser, med gjennomsnittlig vurdering på 4.9/5.

AltSignals kunngjorde nylig lanseringen av sitt opprinnelige token presale for å finansiere utviklingen av sitt nye AI trading-system, ActualizeAI. ActualizeAI vil dra nytte av de siste fremskrittene innen AI-teknologi, som maskinlæring og sentimentanalyse, for å produsere utrolig nøyaktige signaler. Målet til AltSignals er at ActualizeAI skal ta gevinstraten til 80 % +. ASI-tokeninnehavere vil få eksklusiv tilgang til den nye algoritmen.

Hvorfor investere i AltSignals?

AltSignals har allerede vist at de er i stand til å produsere noen av markedets beste signaler gjennom AltAlgo™. ActualizeAI forventes å øke kapasiteten og plassere AltSignals i en helt annen liga enn konkurrentene. Mange spår at ASI vil se en flom av kjøpsaktivitet fra tidlige investorer når nyheten om utviklingen av ActualizeAI kommer ut.

AltSignals er også forpliktet til å stimulere sitt allerede store fellesskap gjennom AI Members Club. Her vil ASI-innehavere kunne bidra med tilbakemeldinger og ideer til AltSignals, i bytte mot flere ASI-tokens, slik at de kan låse opp mer avanserte funksjoner i økosystemet, for eksempel eksklusiv varsling om kommende kryptosalg. Det fungerer også som et styringstoken for plattformen, slik at brukerne kan foreslå og stemme over kommende endringer.

Risikoer ved å investere i AltSignals

AltSignals kan bli svekket på grunn av en nedgang i markedet, noe som vil redusere etterspørselen over hele linjen. Andre signaltilbydere kan også få øynene opp for hva AltSignals har i beredskap, og hvis de har nok ressurser, lansere et konkurrerende produkt som kan ta noe av plattformens markedsandeler.

>>> Du kan delta i presale av AltSignals her <<<

2. Metacade (MCADE) – klare til å dominere Play-to-Earn

Hva er Metacade?

Metacade er et play-to-earn (P2E) fellesskap som tar GameFi-markedet med storm. Det samlet nylig inn over $13,6m under et presale fra tusenvis av investorer som ønsker å komme tidlig inn i P2E-revolusjonen. Selve plattformen har alt spillere trenger for å finne sin edge i en verden av blokkjede-spill, som dedikerte forum, den hotteste GameFi-alfaen og et review-system som betaler brukere i kryptobelønninger for sine tanker.

Metacade tar sikte på å bli en av de viktigste drivkreftene bak GameFi-industrien. Ikke bare forventes det å fungere som en sentral møteplass i det desentraliserte spillmiljøet, men det planlegger også å spille en avgjørende rolle i produksjonen av den neste bølgen av P2E-spill med Metagrants. Metagrants lar fellesskapet stemme over hvilke spill og utviklere de mener bør tildeles finansiering fra Metacade-kassen. Det endelige spillet blir så lagt ut i plattformens virtuelle arkade.

Hvorfor investere i Metacade?

Metacade har potensial til å vokse og bli et kjent navn for P2E-spillere. Etter å ha fulgt i fotsporene til andre fellesskapsbaserte gaming-plattformer, som Discord og Twitch, virker plattformen klar til å tiltrekke seg et stort kollektiv av spillere, kryptoinvestorer og utviklere på jakt etter et fellesskap som er fokusert på å betjene dem.

Dette forsterkes når man vurderer den forventede veksten i GameFi-markedet. I en rapport fra Crypto.com kunngjorde børsen forventningen om at GameFi vil vokse med 10 ganger hastigheten til tradisjonelle spill innen 2025, og svulme til et marked på 50 milliarder dollar i prosessen. Metacades opprinnelige token, MCADE, kan se en enorm prisøkning når hundretusener av nye spillere blir med i rommet i håp om å tjene belønninger for å gjøre det de elsker – gaming. Av den grunn kommer Metacade høyt på listen, og tilbyr et av de beste kryptopresalgene å investere i nå.

Risikoer ved å investere i Metacade

Selv om Metacade virker som en stabil satsning, er den fortsatt utsatt for markedsvolatilitet. En langvarig nedadgående trend kan undertrykke MCADEs pris hvis etterspørselen tørker ut i markedet som helhet. I mellomtiden er det også risiko for at konkurrerende prosjekter forsøker å kapre Metacades markedsandeler, noe som også kan redusere etterspørselen.

>>> Du kan delta i presale av Metacade her <<<

3. Ethereum (ETH) – den ledende løsningen for smarte kontrakter

Markedsverdi: $ 187 milliarder

Hva er Ethereum?

Ethereum er verdens ledende lag-1-nettverk og den nest største kryptovalutaen på markedet. Ethereum ble introdusert i 2015 og gjør det mulig for utviklere å bygge og distribuere desentraliserte applikasjoner (dApps) ved hjelp av smarte kontrakter.

Disse smarte kontraktene brukes nå til å drive nesten 4 000 desentraliserte apper (DappRadar), inkludert noen av kryptos største navn, som Uniswap, OpenSea og MetaMask. Ethereum har også vært vertskap for mange av kryptomarkedets ledende desentraliserte finansprosjekter (DeFi) og ikke-fungible token-prosjekter (NFT). Dette har bidratt til å presse ETHs pris høyere og sikre dets plass som det beste nettverket for smarte kontrakter.

Hvorfor investere i Ethereum?

Det er mange grunner til å investere i Ethereum-prosjektet, ikke minst dets potensial etter de nylige oppgraderingene. I september 2022 gikk Ethereum over fra et proof-of-work-system (PoW) til en proof-of-stake-konsensus mekanisme (PoS), noe som reduserte karbonavtrykket betydelig og banet vei for noen betydelige fremtidige oppgraderinger. En av disse oppgraderingene er sharding, som kan drive Ethereums transaksjoner per sekund (TPS) så høyt som 100 000.

Ethereum har også et av de beste utvikler-miljøene innen kryptovaluta, med over 4 000 aktive open source-utviklere hver måned som jobber for å forbedre Ethereums økosystem. Dette sterke utviklerfellesskapet sørger for at Ethereum hele tiden utvikler seg og oppfyller målene i kjøreplanen.

Alt i alt er det lite sannsynlig at Ethereum vil miste sin lederposisjon i lag-1-rommet med det første. Dens enestående dominans over andre kryptovalutaer gjør den til en favoritt blant vanlige investorer og bedrifter i digital valuta, noe som ytterligere støtter Ethereums pris fremover og driver den til nye høyder.

Risikoer ved å investere i Ethereum

En av de største risikoene for de ellers svært sikre utsiktene for Ethereum-nettverket er antall konkurrenter som tar sikte på å vippe plattformen ned fra pallen. Selv om Etheruems posisjon ser urokkelig ut, ville det absolutt ikke være første gang en konkurrent stjeler nok markedsandeler til å utgjøre en alvorlig konkurrent.

Dessuten er suksessen til Ethereum sterkt avhengig av suksessen til applikasjonene og smartkontraktene. Hvis disse dAppene ikke blir tatt i bruk eller ikke kan løse problemer i den virkelige verden, kan etterspørselen etter Ethereum avta.

4. Binance Coin (BNB) – det opprinnelige tokenet til verdens største børs

Markedsverdi: $ 46 milliarder

Hva er Binance Coin?

Binance Coin (BNB) er den opprinnelige kryptovalutaen til Binance -børsen, en av verdens mest populære kryptobørser. Binance Coin ble lansert i 2017 og har siden blitt en integrert del av Binance-økosystemet.

Den startet opprinnelig livet som en måte å realisere rabatter på handelsavgifter for kryptobrukere, men har siden utviklet seg til et multifunksjonelt token, hovedsakelig som drivkraft for Binance Smart Chain. Denne smartkontrakt-aktiverte kjeden er Ethereums største konkurrent, og tilbyr infrastrukturen for over 4500 dApps (DappRadar). Dette har ført til at BNB ligger like under Ethereum som den fjerde mest verdifulle digitale valutaen.

Hvorfor investere i Binance Coin?

Gitt at Binance er verdens største kryptovaluta-børs, er det ingen overraskelse at etterspørselen etter BNB øker når kryptomarkedet herjer. Næringsdrivende bruker BNB-kryptoaktiva for å oppnå lavere transaksjonsgebyrer og få tilgang til Binance Launchpad-tokensalg, mens BNB selv brukes til å betale for transaksjonsgebyrer når brukere interagerer med en av sine dApps. Dette gjør BNB til en utmerket proxy for å investere i kryptovalutamarkedet som helhet.

I tillegg er Binance Coin deflatorisk, takket være de kvartalsvise tokenbrenningene Binance utfører. Siden 2017 har Binance brent nesten en fjerdedel av det totale sirkulerende tilbudet av BNB (BNBBurn), noe som begrenser tilbudet mens etterspørselen etter den opprinnelige kryptovalutaen har en økende trend.

Risikoer ved å investere i Binance Coin

Den største risikoen ved å investere i Binance Coin er en ny FTX-lignende kollaps eller krypto-vinter som rammer Binance-børsen. Selv om det er lite sannsynlig, med tanke på Binances publiserte bevis på reserver, er det en risiko for at BNB blir den neste FTT, noe som vil redusere prisen på BNB.

De langsiktige utsiktene til BNB er avhengig av at Binance-økosystemet fortsetter å vokse. Hvis Binance ikke klarer å opprettholde sin høye status som en populær mynt i bransjen eller står overfor regulatoriske problemer, kan etterspørselen etter Binance Coin avta.

5. Bitcoin (BTC) – kongen av krypto

Markedsverdi: $ 426 milliarder

Hva er Bitcoin?

Bitcoin, verdens første digitale eiendel, er fortsatt en favoritt for investorer innen kryptovaluta over hele verden, og regnes som en av de beste kryptovalutaene å kjøpe nå. Bitcoin ble introdusert i 2009 av pseudonymet Satoshi Nakamoto og satte blokkjede-teknologien på kartet. Den har siden vært ubestridt som verdens mest verdifulle kryptovaluta, med en total markedsverdi på over det dobbelte av verdien til Ethereum.

For de fleste ikke-kryptoentusiaster er Bitcoin sannsynligvis den kryptovalutaen de er mest kjent med. Mange anser også Bitcoin for å være det mest desentraliserte prosjektet i verdenen av kryptovaluta; det er ingen sentral myndighet som kontrollerer nettverket, verifiserer transaksjoner eller forsyningen av Bitcoin, noe som gjør det til en virkelig desentralisert digital ressurs.

Hvorfor investere i Bitcoin?

Det å investere i Bitcoin er som å investere i S&P 500: det er ikke det mest glamorøse, og det vil heller ikke gi deg enorme gevinster over natten. Men det er en stabil investering (i det minste sammenlignet med andre kryptoaktiva som er mer volatile) som lar investorer få eksponering for det bredere kryptomarkedet.

Mange institusjonelle investorer i kryptobransjen ser ut til å være enige. Over 7,7 % av det totale tilbudet av Bitcoin, verdt over 36 milliarder dollar i skrivende stund, eies av børsnoterte selskaper, børsnoterte fond (ETF-er) og land, ifølge Buy Bitcoin Worldwide.

Risiko ved å investere i Bitcoin

Selv om risikoen for Bitcoin er mindre enn ved andre kryptoprosjekter, er den største risikoen at Bitcoin forsvinner ut av publikums søkelys til fordel for mer nyttige utility-tokens. IBM var banebrytende innen datateknologi tidligere, men ble til slutt utkonkurrert av nyere selskaper med bedre produkter. Bitcoin kan bli utkonkurrert av blokkjede-prosjekter som tilbyr bedre funksjonalitet og bruksområder eller lavere gassavgifter, noe som kan skade omdømmet og redusere etterspørselen.

6. Polygon (MATIC) – en verdifull lag 2-løsning

Markedsverdi: $ 9.8 milliarder

Hva er Polygon?

Polygon, tidligere kjent som «Matic Network», er en lag 2-skaleringsløsning for Ethereum-blokkjeden. Det ble introdusert i 2017 og er utformet for å løse problemer med skalerbarhet og høye gassavgifter knyttet til Ethereum-nettverket.

Polygon oppnår dette ved å opprette en sidekjede som opererer uavhengig av Ethereums hovedkjede, mens den forblir koblet til den. Denne sidekjeden resulterer i raskere og billigere transaksjoner, men lar fortsatt brukere og utviklere samhandle med Ethereum-nettverket.

Hvorfor investere i Polygon?

Polygon har differensiert seg fra mengden som markedets ledende lag 2-løsning, og har tiltrukket seg noen store partnerskap. Adidas, Meta, Stripe, Starbucks og Disney har alle slått seg sammen med Polygon for å bruke teknologien eller hjelpe Polygons økosystem med å vokse.

Polygon har oppnådd popularitet i kryptorommet med flere bemerkelsesverdige prosjekter, takket være høye hastigheter og lave avgifter. Noen av Polygons samarbeidspartnere inkluderer Curve Finance, Ocean Protocol, Chainlink og Augur. På samme måte baserer over 1,500 dApps seg på Polygon-nettverket. Veksten i Polygons økosystem har økt etterspørselen etter kryptovalutaen og vil sannsynligvis fortsette å gjøre det i fremtiden.

Risikoer ved å investere i Polygon

Polygons suksess er i stor grad avhengig av veksten i Ethereums økosystem. Hvis Ethereum ikke klarer å opprettholde sin markedsposisjon eller står overfor regulatoriske problemer, kan etterspørselen etter Polygon avta.

Videre er det også en risiko for at konkurranse fra andre lag-2-skaleringsløsninger, som Arbitrum eller Optimism, stjeler Polygons markedsandeler. Selv om Polygon for øyeblikket ligger langt foran konkurrentene, har Arbitrum nylig begynt å vinne frem og utgjør en trussel mot Polygons dominans.

7. Cardano (ADA) – en levedyktig utfordrer for Ethereum

Markedsverdi: $ 11.3 milliarder

Hva er Cardano?

Cardano er en desentralisert plattform som ble opprettet i 2015 av IOHK, et forsknings- og utviklingsselskap for blokkjeder. Den ble grunnlagt av Charles Hoskinson, en av grunnleggerne av Ethereum, og er bygget ved hjelp av en konsensusmekanisme for proof-of-stake (PoS). Cardano har som mål å løse problemene med skalerbarhet, interoperabilitet og bærekraft som for tiden finnes i blokkjedeområdet, ved å bruke en forskningsbasert tilnærming for å skape et sikkert, skalerbart nettverk.

Hvorfor investere i Cardano?

Selskapets utviklingsfilosofi er en av de viktigste grunnene til å vurdere å investere i Cardano. Hver oppgradering blir vurdert av ledende akademikere, noe som har ført til at Cardano har blitt en av de eneste smart-kontraktsbaserte blokkjedene med en dokumentert sikker konsensusmekanisme.

Nylige oppgraderinger, som introduksjonen av Djed stablecoin og Hydra, kan utgjøre enda flere grunner til å vurdere Cardano som en av de beste kryptoene å investere i. Djed vil åpne dører for Cardanos DeFi-funksjoner, mens Hydra teoretisk sett kan øke nettverkets transaksjonshastighet fra rundt 250 TPS til 1 million TPS.

Risiko ved å investere i Cardano

Et aspekt som avskrekker mange krypto-investorer er hvor lang tid det tar for Cardano å innhente lignende lag-1-nettverk. Mens Ethereum gjorde det mulig for utviklere å bygge smarte kontrakter tilbake i 2015, la Cardano først til smarte kontrakts-funksjoner i 2021. Cardano-talsmenn hevder at dette bare er resultatet av den langsomme og jevne tilnærmingen som gjør prosjektet til et av de mest teoretisk avanserte; andre beskriver det som grunnen til at Cardano ikke vil være i stand til å utfordre Ethereum.

Dessuten står Cardano overfor hard konkurranse i lag-1-rommet. Foruten Ethereum og Binance Coin, konkurrerer prosjekter som Solana, Polkadot og Avalanche om førsteplassen. Hvis Cardano ikke kan differensiere seg og fange markedsandeler, kan de være dømt til å mislykkes.

8. Chainlink (LINK) – en nødvendig bestanddel for hele markedet

Markedsverdi: $ 3.2 milliarder

Hva er Chainlink?

Chainlink er et desentralisert orakel-nettverk som ble introdusert i 2017. Det er utformet for å gi sikre og pålitelige forbindelser mellom smarte kontrakter og data fra den virkelige verden. Dette gjør det mulig for smarte kontrakter å få tilgang til data utenfor kjeden, som informasjon om været eller finansielle data, noe som utvider mulighetene deres betydelig.

Chainlink oppnår dette ved å bruke et desentralisert nettverk av noder, som henter og verifiserer data fra flere kilder og mater dem inn i blokkjeden. En av Chainlinks mest populære bruksområder er DeFi-området, der den driver ledende prosjekter som Aave, Frax og Compound.

Hvorfor investere i Chainlink?

Chainlink har posisjonert seg som det foretrukne orakel-nettverket, noe som har ført til over 1 400 partnerskap med aktører i og utenfor kryptobransjen. Den største nåværende konkurrenten, Band Protocol, har bare 70. De mest anerkjente navnene inkluderer Google, Oracle og SWIFT, noe som sier noe om Chainlinks troverdighet og potensial.

Chainlink er også utrolig allsidig sammenlignet med andre kryptoer, og kobles til og fungerer med et bredt spekter av desentraliserte applikasjoner og protokoller. Denne allsidigheten har ført til at den er tatt i bruk i ulike bransjer, inkludert finans, forsikring og styring av forsyningskjeden.

Risikoer ved å investere i Chainlink

Mye av LINKs prisstigning har vært basert på spekulasjoner snarere enn reell nytteverdi. Frem til «staking» ble introdusert i slutten av 2022, hadde LINK liten verdi i Chainlink-økosystemet og tilbyr fortsatt ikke samme nytteverdi som andre kryptoprosjekter.

Det er også en mulighet for at Chainlink ikke blir allment tatt i bruk, og at bedrifter velger å bruke skreddersydde løsninger. Dette vil begrense Chainlinks anvendelse i markedet og i stor grad hemme det langsiktige vekstpotensialet.

9. Filecoin (FIL) – neste generasjons datalagring

Markedsverdi: $ 2.2 milliarder

Hva er Filecoin?

Filecoin er en desentralisert lagrings-protokoll som tar sikte på å utfordre sentraliserte leverandører av skylagring. I stedet for å lagre data på sentraliserte servere bruker Filecoin et nettverk av leverandører over hele verden for å lagre og distribuere data på en desentralisert måte. Plattformen ble utviklet av Protocol Labs og lansert i 2020 etter flere år i utvikling.

Filecoin fungerer ved å oppmuntre brukere til å tilby lagringsplass og båndbredde på datamaskinene sine, noe som skaper et desentralisert lagringsnettverk. Brukere som har ekstra lagringsplass kan tjene belønninger i FIL, Filecoins opprinnelige kryptovaluta, ved å leie den ut til de som trenger den. Dette har resultert i at lagringsavgiftene er betydelig lavere enn for sentraliserte leverandører.

Hvorfor investere i Filecoin?

Etter hvert som etterspørselen etter datalagring nærmest øker lineært, øker også behovet for flere løsninger for å håndtere alle disse dataene. For Filecoin gir det ikke mening for Google eller Amazon å bygge flere datasentre når det er millioner av terabyte med lagringsplass som ikke blir utnyttet over hele verden. Etter hvert som desentralisert fillagring tar opp traksjon som en kostnadseffektiv, sensurbestandig måte å lagre data på, står Filecoin overfor en rask adopsjon.

Risikoer ved å investere i Filecoin

Investeringer i Filecoin er ikke uten risiko. Det desentraliserte markedet for skylagring, selv om det stadig vokser, er fortsatt dverger sammenlignet med den sentraliserte industrien. Anta at titaner som Amazon, Google og Microsoft ser desentraliserte protokoller som Filecoin som en alvorlig trussel. I så fall kan deres dominans i markedet brukes til å enkelt konkurrere med Filecoin med en lignende løsning.

For det andre kan den konkurransedyktige prisen på Filecoins lagringskostnader presse noen tilbydere ut av markedet, på samme måte som ved utvinning av Bitcoin. Dette kan da føre til mer sentralisering, ettersom de med mest ressurser tar over markedet.

10. Ripple (XRP) – transformasjon av TradFi-landskapet

Markedsverdi: $ 20.3 milliarder

Hva er Ripple?

Ripple er et betalingsnettverk som er utviklet for å ta opp kampen med det tradisjonelle SWIFT-banksystemet. Ripple har som mål å tilby en raskere, billigere og sikrere måte for finansinstitusjoner å gjennomføre globale transaksjoner på. Nettverket bruker sin egen kryptovaluta, XRP, som en bro-valuta for å lette disse transaksjonene. I stedet for at det tar flere dager å fullføre en transaksjon med høye gebyrer, gjennomføres Ripple-transaksjoner nesten umiddelbart , til en ubetydelig kostnad.

Selv om denne innovasjonen er bemerkelsesverdig, har Ripple vært fast i kontroverser helt siden SEC reiste søksmål mot Ripple Labs der de hevdet at XRP er et verdipapir. Siden den gang har XRPs pris blitt undertrykt av usikkerhet rundt søksmålets utfall.

Hvorfor investere i Ripple?

Til tross for den pågående saken, har Ripple inngått partnerskap med flere store finansinstitusjoner, som Santander, Bank of America og American Express. Denne vedtakelsen skaper presedens for lignende finansgiganter til å vurdere å bruke Ripples nettverk, og som et resultat er potensialet for Ripples suksess etter søksmålet enormt.

Selvfølgelig avhenger Ripples fremtid av sakens utfall, men mange formildende faktorer kan føre til et gunstig utfall. Tusenvis av XRP-investorer og dusinvis av advokater har lagt sin innflytelse bak saken mens SEC ser ut til å vakle.

Risikoer ved å investere i Ripple

Den mest iøynefallende risikoen ved å investere i Ripple er hvis selskapet taper rettssaken. Faktisk er dette en risiko for hele kryptovalutamarkedet, ettersom det å tape denne banebrytende saken åpner for ytterligere granskning av andre kryptoprosjekter. Avgjørelsen forventes å føre til ekstrem volatilitet, uansett utfall.

11. ApeCoin (APE) – drivkraft for metaverset

Markedsverdi: $ 1.7 milliarder

Hva er ApeCoin?

ApeCoin er det opprinnelige tokenet til Ape-økosystemet. Det ble opprettet av Yuga Labs etter den enorme suksessen til Bored Ape Yacht Club (BAYC) og relaterte NFT-samlinger. APE fungerer som et styrings- og nyttetoken, slik at brukerne får tilgang til eksklusive arrangementer, tjenester og spill og kan stemme i ApeCoin DAO.

Siden oppstarten av ApeCoin har Yuga stadig utvidet Ape-økosystemet med play-to-earn-spill som Benji Bananas og Dookey Dash. Det mest spennende er at Yuga i 2022 kunngjorde at de jobbet med Otherside – et metaverse som vil teste ApeCoins sanne potensial.

Hvorfor investere i Apecoin?

Mange investorer i kryptosamfunnet anser Otherside som den sterkeste grunnen til å investere i ApeCoin. Otherside blir bygget i samarbeid med Animoca Brands, moderselskapet bak det allerede vellykkede metaverse-spillet The Sandbox, og Improbable, et selskap som spesialiserer seg på metaverse-teknologi og virtuelle verdener. Ved hjelp av Improbables M²-nettverk vil mer enn 10 000 spillere kunne interagere i sanntid i Otherside.

Selve Otherside foregår på en fjern planet bebodd av romvesener kalt Koda. I en demo kjent som «First Trip» logget hundrevis av spillere seg på for å kjempe mot en boss, Koda. Ifølge mange var demoen en rungende suksess. Det polerte spillet forventes å komme i løpet av året.

Hypen rundt Otherside vises gjennom populariteten til Otherdeeds, spillets virtuelle tomter, og ryktene om de sjeldne eiendelene i spillet. Otherdeeds trakk til seg over 500 millioner dollar i salg i løpet av de første 24 timene og har for tiden det fjerde høyeste handelsvolumet gjennom tidene for en non-fungible token-kolleksjon, alt ifølge OpenSea

Risiko forbundet med å investere i Apecoin

Gitt at mye av ApeCoins nåværende verdi er basert på at Yuga kan lanseres og lykkes med å utvide Otherside, er det uten tvil en av de mer spekulative kryptoaktiva på denne listen, spesielt i det nåværende bjørnemarkedet. Hvis metaverse-hypen avtar betydelig, eller Otherside debuterer full av bugs, kan APE bli sterkt negativt påvirket.

12. Uniswap (UNI) – gir investorer kontroll over sin egen trading

Markedsverdi: $ 4.7 milliarder

Hva er Uniswap?

Uniswap er en desentralisert kryptovaluta-børs (DEX) bygget på Ethereum-blokkjeden. Den bruker et automatisert market maker-system (AMM), slik at brukerne kan trade tokens uten en ordrebok. Uniswap bruker en smart kontrakt for å beregne prisen på tokens basert på tilbud og etterspørsel. Brukere kan trade tokens umiddelbart uten å vente på at en kjøper eller selger skal matche ordren deres.

En av de viktigste funksjonene i Uniswap er likviditets-poolene. De gjør det mulig for brukere å samle sammen tokenene sine og tjene honorarer på transaksjoner som utføres ved hjelp av likviditeten deres. Dette gjør det mulig for brukere å oppnå passiv inntekt på sine kryptoaktiva samtidig som de tilfører likviditet til Uniswap-nettverket.

Hvorfor investere i Uniswap?

Etter å ha vært vitne til FTX-kollapsen, er kryptoinvestorer skeptiske til sentraliserte børser, og det med god grunn. Uniswap, som en av verdens mest populære DEXer, vil tjene på at flere brukere tar kontroll over midlene sine, og det er derfor den rangeres som en av de beste kryptovalutaene å investere i.

Videre har UNI-token prestert eksepsjonelt bra i tidligere oksemarkeder. Uniswap lar hvem som helst liste et token og opprette et tradingpar, noe som betyr at mange andre kryptoaktiva først blir oppført på DEXer som Uniswap. Etter hvert som flere brukere og eiendeler blir med på plattformen, vil UNI-token sannsynligvis øke i pris over tid.

Risikoer ved å investere i Uniswap

UNIs iboende kobling til kryptomarkedet som helhet gjør at det er færre særegenheter som kan være en katalysator for veksten. Hvis markedet for kryptovaluta opplever en nedgang, kan prisen på UNI falle kraftig.

UNI møter også konkurranse fra andre DEX-er og passive inntektsordninger. Hvis disse prosjektene får større markedsandeler, kan etterspørselen etter UNI avta.

Hva er den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå?

Alt i alt er alle kryptotokenene på denne listen solide valg. Selvfølgelig er de ikke uten risiko, men det er også noen sterke støttefaktorer som kan øke prisveksten når markedet henter seg inn igjen.

Spesielt AltSignals og Metacade virker som to gode langsiktige investeringsmuligheter med stort potensial. Begge tokenene er fortsatt i presale, men har god plass til å vokse takket være deres fremragende funksjoner.  AltSignals dokumenterte merittliste og AI-sentrerte planer kan føre til at den blir den mest lønnsomme leverandøren av tradingsignaler som markedet noensinne har sett. 

Samtidig kan Metacade en dag bli sett på som en fellesskaps-plattform for alt som har med GameFi å gjøre. Hvis du vurderer å plukke opp noen av kryptovalutaene på denne listen, må du sørge for å sjekke ut disse to prosjektene før det er for sent.

Ofte stilte spørsmål om krypto (FAQs)

Hva er kryptovalutaer?

Kryptovalutaer er digitale verdier som bruker kryptografi for sikkerhet og opererer uavhengig av en sentralbank. De er ofte desentraliserte og bruker blokkjede-teknologi for å lagre og registrere transaksjoner.

Hva er et krypto-presale?

Et krypto-presale er en finansieringsmetode som brukes av kryptovaluta-prosjekter for å samle inn penger før den offisielle lanseringen. Under et presale kan investorer kjøpe tokens eller mynter til en rabattert pris i bytte mot å finansiere prosjektet.

Hvilken krypto vil ta av i 2023?

Det er umulig å forutsi med sikkerhet hvilke kryptovalutaer som vil eksplodere i 2023. Mange analytikere mener imidlertid at Metacade og AltSignals har et stort vekstpotensial sammenlignet med deres nåværende priser.

Hvilken kryptovaluta bør du kjøpe i dag på kort sikt?

For kortsiktige investeringer er det viktig å fokusere på kryptovalutaer med kommende katalysatorer, som Ethereums implementering av «sharding» eller ApeCoins utgivelse av Otherside.

Hvilken kryptovaluta bør du kjøpe i dag på lang sikt?

For langsiktige investeringer er det viktig å se etter kryptovalutaer med sterke grunnleggende faktorer og et langsiktig vekstpotensial. Lovende alternativer for kryptoporteføljen din inkluderer Metacade, AltSignals og Chainlink.

Hvilken krypto har størst potensial?

Kryptovalutaer med de største potensialene er de som har solide bruksmuligheter, innovativ teknologi og et dedikert fellesskap av støttespillere. Metacade, AltSignals, Ethereum, Chainlink og Filecoin passer inn i denne kategorien.

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i for 2023?

Den beste kryptovalutaen i 2023 avhenger av en rekke faktorer. Valg av markedsgiganter som Bitcoin, Ethereum og Binance Coin er en tryggere satsing, men kan gi færre gevinster. Nyere tokens, som Metacade og AltSignals, har størst vekstpotensial.

Finnes det ETF-er for kryptovaluta («Exchange Traded Funds»)?

Ja, det finnes ETF-er for kryptovalutaer. Disse børsnoterte fondene overvåker resultatene til en kurv med kryptovalutaer, og gir investorer eksponering mot det bredere kryptomarkedet. Noen populære alternativer inkluderer Grayscale Bitcoin Trust og Bitwise 10 Crypto Index Fund.

Du kan delta i AltSignals presale her.

Du kan delta i Metacades avsluttende presale her.