Blogg

Deutsche Bank utforsker krypto-partnerskap mens Metacade sitt presale vinner frem

Deutsche Bank har laget bølger i nyhetene om kryptovaluta da det ble kjent at deres kapitalforvaltningsarm DWS vurderer investeringer i to tyske kryptofirmaer. DWS sin konsernsjef Stefan Hoops, en kjent kryptoentusiast, er i samtaler om å kjøpe en minoritetsandel i leverandøren av kryptobørsprodukter Deutsche Digital Assets og Tradias, en tradisjonell finansmarkedsprodusent.

Med Deutsche Bank i ferd med å bli den seneste store finansielle giganten som ser til kryptomarkedene, skaper Metacade sitt presale overskrifter i nyhetene om  kryptovaluta etter hvert som det fortsetter å få fart.

Hvorfor retter Deutsche Bank blikket mot kryptoinvesteringer?

Nyhetskanaler for kryptovalutaer kastet seg raskt over den nylige rapporten fra Bloomberg som slapp historien om Deutsche Bank sin interesse for å forgrene seg til kryptomarkeder. I en nylig samtale uttalte Hoops at DWS begynte å vurdere strategiske partnere og startet en systematisk gjennomgang for potensielle mål. Han identifiserte også at den nylige nedgangen i digitale aktivapriser resulterte i potensielt spennende muligheter.

Tyskland regnes som en av de mest gunstige økonomiene for at kryptovalutaer skal trives, med null avkastnings-skatt på salg av krypto som er holdt i mer enn ett år. Disse kryptovaluta-nyhetene om Deutsche Bank sin potensielle inntreden i kryptomarkeder er  virkelig styrkende for markedene, da de ser ut til å bygge på oppmuntrende resultater tidlig i 2023.

Metacade får gjennomslag under presale-prosessen 

Metacade er et helt nytt navn i krypto-gaming-verdenen som fortsetter å overgå forventningene etterhvert som det tar fart under presale-prosessen. Etter lansering i slutten av 2022 til $ 0.008 per token, har det opprinnelige tokenet MCADE fått inn $13.6m på bare 17 uker.

MCADE sin vellykkede presale-prosess har fått oppmerksomheten til investorer som søker et spennende nytt kryptoprosjekt å støtte opp om i løpet av de første ukene av 2023, med tidlige optimistiske investorer som allerede har sett avkastning på investeringene sine under prosessen. De som nettopp har hørt om Metacade sine prospekter har god tid til å komme om bord under de nåværende bjørnemarked-forholdene.

Hva er Metacade?

Metacade har som mål å revolusjonere blokkjede-gaming med sin virtuelle online videospillarkade som samler spillentusiaster og kryptofans under ett tak. Plattformen deres vil være vert for det mest omfattende utvalget av klassiske arkadetitler med det beste innen banebrytende Web3-designede titler, mens de integrerer uovertruffen play-to-earn (P2E) mekanikk for å gi banebrytende muligheter til å tjene passiv inntekt.

I tillegg til den primære P2E-kapasiteten tilbyr Metacade sitt økosystem sine fellesskapsmedlemmer flere andre måter å tjene penger på når de bruker plattformen. Hver del, Compete2Earn, Create2Earn og Work2Earn, gir medlemmene konkrete fordeler og motiverer til byggingen av GameFi-bransjens største og mest levende fellesskap.

For eksempel vil brukere bli belønnet med krypto-tokens hver gang de samhandler sosialt med huben. Innhold som spillanmeldelser, deling av alfa, bidrag til nettfora og live chat, vil gi en belønning. Jo mer brukere samhandler, jo mer tjener de. I mellomtiden kan brukere satse sine tokens mot å delta i online turneringer og premietrekninger via Compete2Earn-initiativet. Samtidig ser lanseringen av Work2Earn i 2024 ut til å revolusjonere hele GameFi-bransjen.

Hvordan fungerer det?

MCADE-tokenet er drivkraften til Metacade sin plattform, med mynten som byttemiddel for all aktivitet på plattformen, fra kjøp av varer til turneringer og tilgang til plattformens utvalg av pay-to-play spill som medlemmene får adgang til. Disse midlene, kombinert med eksterne inntektsgenererende kilder som annonsering, lansering av eksterne spill på Metacade og som vert for ledige stillinger, vil drive Metacade sin utvikling.

En av de mange underliggende styrkene til MCADE-tokenet er en gjennomtenkt tokenomics. Mynten tilbyr eiere utmerket nivå av nytteverdi, mens den begrensede tilgangen på 2 milliarder tokens sannsynligvis vil presse etterspørselen og prisen på MCADE høyere.

Metacade driver GameFi-innovasjonen

En annen av funksjonene som skiller Metacade fra sine GameFi-konkurrenter er den banebrytende Metagrants-ordningen som lanseres i 3. kvartal 2023. Med sikte på å stimulere til å lage vanedannende nye spill eksklusivt for Metacade, kan utviklere sende inn ideer for nye titler for vurdering av fellesskapets medlemmer.

Hver MCADE-tokeneier har stemmerett til å velge titlene de liker best, noe som betyr at de mest populære ideene får kryptofinansiering for å ta utviklingen deres fremover og gjøre dem til virkelighet. Dette nivået av fellesskapsautonomi er bare en del av plattformens eventuelle overgang til en fullverdig Dao, som betyr at MCADE-fellesskapet vil ha full kontroll over plattformens fremtidige utvikling og styring.

I tillegg til å drive Metacade til forkant av GameFi-revolusjonen, vil den bredere Web3-industrien dra nytte av å få tilgang til det heteste nye utviklingstalentet som vil bringe sin velprøvde innovative tilnærming til utvikling til eksterne selskaper via Work2Earn-ordningen.

Er MCADE verdt å kjøpe?

Mens Deutsche Bank sin potensielle inntreden i kryptoverdenen er utmerkede kryptovaluta-nyheter for å forsterke markedene, fortsetter Metacade å gi investorer en sjelden og gylden mulighet til å bli involvert i et splitter nytt prosjekt som tilbyr utmerket tokenomics, nytteverdi og en stor felleskapsledet  fremtid som vil forandre gaming-verdenen for alltid. 

MCADE handles til $0,02 og er nå i sluttfasen av forhåndssalget. Etterspørselen forventes å øke på dette tidspunktet ettersom den bredere offentligheten hopper ombord på Metacade-presale, og gir optimistiske investorer tilgang til potensielt enorm avkastning i år.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.