Blogg

Mens SEC sine forskrifter om kryptosikkerhet skaper overskrifter, består Metacade revisjon

  • SEC sine forskrifter om kryptosikkerhet har begynt å slå ned på Web3
  • Metacade har blitt fullstendig revidert av CertiK
  • Hva kan fremtiden bringe for Metacade?

Securities and Exchange Commissions (SEC) forskrifter om kryptosikkerhet er utformet for å sikre investeringer for alle i Web3. Mange har kritisert SEC for å hindre innovasjon, mens Metacade – et nytt prosjekt i universet – antas å ha en sterk fremtid på grunn av sin evne til å støtte utviklingen av blokkjede-innovasjon direkte gjennom sitt Metagrants-program.

Prosjektet fortsetter å bygge en innovativ ny GameFi-plattform og har nylig bestått en profesjonell revisjon som gir forsikringer om at det sannsynligvis vil være en sikker plattform å tilby gode investeringsmuligheter på. Over tid kan Metacade bli en bransjeledende plattform i blokkjede gaming-universet.

Metacade-plattformen er revidert og ser ut som en sikker investering etterhvert som SEC sine kryptoforskrifter strammer seg

Etter at en rekke store kryptoplattformer gikk konkurs i 2022, har SEC sine kryptoforskrifter blitt strammet inn. Sikre investeringer er avgjørende for investorers tillit til kryptovaluta-universet, og etter at sentraliserte eiendelsforvaltere gikk konkurs, inkludert FTX, Celsius Network og Genesis, har sentimentet lidd.

SEC sine kryptoforskrifter tar sikte på å sikre at investorer faktisk kjøper kryptovaluta i motsetning til tradisjonelle verdipapirer, ettersom skillet mellom disse aktivaklassene har vært heftig diskutert i amerikanske domstoler. Upålitelige Web3-prosjekter kan ofte villede investorer, så SEC sine kryptoforskrifter er utformet for å beskytte kryptovaluta-entusiaster ved å sikre at alle investeringer er nøyaktig klassifisert.

Siden SEC-kryptoforskriftene har blitt strammet inn, må splitter nye prosjekter som Metacade sikre at de er satt opp for å være potensielt sikre investeringer for å ha en større sjanse for langsiktig suksess. Metacade sitt prosjekt har gjennomført en fullstendig revisjon av Certik, en av de ledende smart kontrakt-revisorene innen Web3, for å verifisere plattformens effektivitet.

Dette er musikk i ørene til GameFi-entusiaster, ettersom Metacade har blitt ansett som et av de mest lovende prosjektene i universet. CertiK-revisjonen var en suksess, og ga profesjonelle forsikringer om at Metacade-plattformen er trygg og ser ut som en potensielt sikker investering i fremtiden til blokkjede gaming-bevegelsen.

Hva er Metacade?

Metacade  bygger den største arkaden på blokkjeden. Det er et fellesskapsdrevet initiativ som har som mål å slå sammen klassiske arkadespill med integrerte økonomiske belønninger. Bygget på Ethereum, det største blokkjede-økosystemet i Web3, har Metacade potensial til å tiltrekke seg mange brukere over tid.

I tillegg til dette vil Metacade bli et sosialt knutepunkt for alle Web3-brukere gjennom flere unike mekanikker som utvider inntjeningspotensialet i Metacade utover metaverset og til andre områder av Web3.

Siden plattformen er fellesskapsdrevet vil den gå over til å bli en desentralisert autonom organisasjon (Dao) i 2024 og begynne å tilby ledende roller til sitt fellesskap av spillere.

Hvordan fungerer MCADE?

Metavers-arkaden kombinerer tilfeldig spilling og gaming på konkurransenivå for å levere en omfattende GameFi-opplevelse. Ved å bringe den mest omfattende samlingen av play-to-earn (P2E) arkadespill inn på blokkjeden, kan Metacade-brukere komme seg gjennom uendelige nivåer og tjene en kryptoinntekt.

Fellesskapshuben tilbyr en banebrytende inntjeningsmekanikk som også inkluderer Create2Earn. Dette initiativet vil belønne brukere for innholdet de lager på plattformen, inkludert spillanmeldelser, deling av alfa og samhandling med andre medlemmer. Dette kan bidra til å utvide nivået av kunnskapsdeling i GameFi-sektoren og samtidig øke felleskapsengasjementet.

Metacade bygger også en Web3 jobbtavle for fellesskapet gjennom Work2Earn-funksjonen. Dette vil koble brukere til betalte jobbmuligheter i Web3, inkludert heltidsstillinger ved Metacades partnerprosjekter fra 2024 og videre. Brukere kan også lande deltidsarbeid og frilansstillinger, og teste ut nye blokkjedespill før de offisielt lanseres.

Kan MCADE nå $ 1 i 2023?

Etter å ha bevist at MCADE er en fullstendig sikker investering gjennom CertiK-revisjonen, forbereder Metacade seg nå for en eksplosiv prisutvikling. MCADE token-presale har allerede fått inn $9,9 millioner så langt, noe som har gitt tokenet betydelig optimistisk fremdrift for 2023 og videre.

Eksperter spår at MCADE vil stige 50x fra slutten av presale i 2023 alene, med $ 1 som et viktig prismål. Dette er spådd å bli en sentralt støtte ettersom Metacade ser ut til å bygge videre på sin tidlige suksess for å bli en av de mest populære plattformene innen GameFi.

Metacade tar GameFi til neste nivå

Siden Metacade er på vei til til å overholde SEC sine kryptoforskrifter og bli en langsiktig sikker investering med høy potensial, vil de unike funksjonene gjøre den til en av de beste GameFi-plattformene innen blokkjede-gaming.

Ikke bare kan spillere nyte noen av de heteste arkadespillene på blokkjeden og tjene en sjenerøs kryptoinntekt gjennom Metacade, men prosjektet vil også finansiere den neste bølgen av innovasjon direkte gjennom Metagrants-programmet.

Metagrants-programmet endrer spillet for godt, ettersom brukere kan stemme for å avgjøre hvilke nye arkadespill som er de beste. Metacade vil deretter gi finansiering til de mest etterspurte innovasjonene, og bidra til å øke fremgangen for GameFi-industrien.

Er MCADE verdt å kjøpe?

Etter en vellykket Certik-revisjon kan Metacade vise seg å være en sikker investering på lang sikt. SEC sine kryptoforskrifter slår ned på mange nye prosjekter. Metacade er klar til å bestå alle tester og bli et av de største navnene i GameFi blokkjede teknologi-sektoren.