Blogg

Mens store teknologibedrifter kunngjør permitteringer, planlegger Metacade jobbtavle for Web3-karrierer

  • Google, Microsoft, Amazon og andre store teknologiselskaper kunngjør flere permitteringer
  • Når arbeidsledigheten øker, skaper Metacade nye jobber gjennom en banebrytende funksjon kalt Work2Earn
  • Metacade kan bidra til å drive en økonomisk bedring på grunn av sine unike evner

Folk som jobber innen teknologi forblir arbeidsledige mens store selskaper forbereder seg på en langvarig økonomisk resesjon. Mens store teknologiselskaper har vært noen av de beste investeringene de siste årene, signaliserer en synkende arbeidsstyrke usikre tider fremover.

På den annen side kobler Metacade (MCADE) sine brukere med Web3-jobber. Den nye GameFi-plattformen er med på å drive en økonomisk bedring gjennom sitt enorme tilbud, og Web3-jobbene som utlyses kan direkte bidra til å lindre store tech-permitteringer.

Store tech-permitteringer: Metacade gir dyktige folk muligheter for Web3-jobber

70.000 dyktige folk som jobber innen teknologi har blitt permittert det siste året, ettersom store firmaer, inkludert Google, Meta, Microsoft og Amazon, alle har forberedt seg på en økonomisk resesjon. Big tech førte tidligere til et langvarig oksemarked mellom finanskrakket i 2008 og toppnivåene i 2021. Tingenes tilstand hos store store tech-selskaper signaliserer endrede forhold.

Mens Google, Microsoft og Amazon har planer om å sparke over 10.000 ansatte hver, er Web3-jobber ved store digitale børser også truet. Crypto.com har sagt opp 500 ansatte, og Coinbase har kunngjort at de vil kutte arbeidsstyrken med 2.000.

Big tech-responsen på endrede økonomiske forhold kommer på et tidspunkt da Metacade, en omfattende GameFi-plattform, vil skape nye Web3-jobber for brukerne. Metacade sin Web3-jobbtavle vil gå live i 2024, og tilby en måte å lindre økonomiske problemer som som big tech møter med utstrakte permitteringer.

Hva er Metacade?

Metacade er den første fellesskapsdrevne arkaden. Plattformen tilbyr den største samlingen av play-to-earn (P2E) arkadespill som finnes på blokkjeden, alt fra klassiske titler til splitter nye spill som er eksplisitt bygget for brukere av Metacade.

Prosjektet introduserer også flere unike metoder for å tjene en kryptoinntekt, inkludert den banebrytende Work2Earn-funksjonen. Dette vil skape Web3-jobber og gi en mulighet til å starte en karriere innen blokkjede, med hver rolle betalt i kryptovaluta for vellykkede kandidater.

Hvordan fungerer MCADE?

Metavers-arkaden bringer noen av de heteste P2E-titlene til blokkjeden og gir spillere uendelige muligheter til å tjene kryptovaluta-belønninger. Hver tittel i Metacade sin lange liste over alternativer gir integrerte økonomiske fordeler for spillere. Spill kan også spilles tilfeldig eller på konkurransenivå, ettersom Metacade vil være vertskap for rangerte turneringer der spillere kan vinne store kryptopremier.

I tillegg til dette har Metacade som mål å bli et sentralt knutepunkt for Web3-brukere. Den vil vise alle de nyeste trendene og noen av de mest verdifulle alfaene i blokkjede gaming-universet. Metacade vil belønne innholdsskapere gjennom Create2Earn-mekanikken for å stimulere til kunnskapsdeling på plattformen.

Mens store teknologiselskaper fortsetter å si opp ansatte, skaper Metacade i tillegg et knutepunkt for Web3-jobber. Work2Earn-funksjonen vil koble brukere til deltids- og heltidsstillinger, alt fra spillejobber til frilansroller til spennende heltidsroller ved noen av de beste blokkjede-prosjektene.

Kan MCADE nå $ 1 i 2023?

Verdien Metacade-økosystemet skaper spås stor prisutvikling i de kommende årene av ekspertene. Metacade kan vokse til å bli et av de ledende prosjektene i GameFi-sektoren for blokkjede-teknologi, og foreløpig er den fortsatt i sin tidligste investeringsfase.

Metacade sitt presale har fått inn $10.2m på bare 6 uker siden prosessen ble startet. Tidlige deltakere kan glede seg over over 100x omsetning i de kommende årene ettersom Metacade fortsetter å utvide og tilby et bredt utvalg med Web3-jobber og tjenester til fellesskapet.

Ved utgangen av 2023 spår eksperter et prisnivå på $ 1 for Metacade. Dette vil være en prisøkning på 50x fra slutten av presale-prosessen, noe som gir tidlige deltakere en enorm avkastning på sin opprinnelige investering.

Metacade: det mest omfattende tilbudet innen GameFi?

Metacade endrer virkelig landskapet for den bredere gaming-industrien. Ved å introdusere den største samlingen av arkadespill til blokkjeden, leverer Metacade et enormt inntektspotensial for spillere og tar denne mekanikken et skritt videre.

Play2Earn, Create2Earn, Compete2Earn og Work2Earn er Metacade sin flaggskip-inntjeningsmekanikk som ser ut til å tiltrekke seg en enorm brukerbase i løpet av de kommende årene. I tillegg til dette er Metagrants-programmet spesialdesignet for å finansiere den neste bølgen av innovasjon innen GameFi, siden det gir tidlig investering til spillutviklere.

Ved å skape nye Web3-jobber og redusere selloffs fra store tech-firmaer, pluss å investere i spillutviklere direkte, kan Metacade bidra til å drive fremgang innen blokkjede-gaming i årene som kommer. Dette endrer virkelig spillet for godt.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE token-presale kan være en av årets beste investeringsmuligheter. Etter flere utsolgte investeringsrunder har prisen steget fra $ 0,008 til  $0.017. Investorer har en begrenset tid til å bli involvert før slutten av presale – da forventes MCADE-tokenet å skyte i været.

Big tech fortsetter å lide under reduserte inntekter, mens Metacade ser ut til å eksplodere. Det kan være den neste 100x-perlen i blokkjede gaming-universet, så MCADE er utvilsomt et fantastisk tillegg til enhver investeringsportefølje på det nåværende prisnivået.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.