Blogg

Kryptoinvestorer som leter etter hete mynter kjøper opp Metacade sitt presale

Meta: Nykommeren Metacade har blitt hett tema for kryptoinvestorer og er altcoinen som må kjøpes under presale.

Nøkkelord:

Kryptoinvestorer

Krypto

Hete mynter

Metacade sitt presale

Metacade

Nykommeren i krypto-gaming Metacade har blitt et hett tema for kryptoinvestorer og er altcoinen som må kjøpes under presale-prosessen. Etter å ha fått inn svimlende $10.2 millioner på bare 16 uker siden utgivelsen, fortsetter den opprinnelige MCADE-mynten å ta fart ettersom den fortsetter i fase 6 av presale-prosessen.

Enhver kryptoinvestor ønsker å skaffe seg den neste store altcoinen, og med Metacade sin vidtrekkende appell og langsiktige potensial for å lage kryptohistorie, spør ekspertene seg selv – hvor høyt kan Metacade nå?

Hvor høyt kan MCADE nå i 2023?

MCADE har allerede skapt massiv etterspørsel så langt i sin presale-prosess etterhvert som investorer strømmer til denne spennende nye altcoinen, og forventningene er at denne etterspørselen vil fortsette å vokse når presale avsluttes. Ettersom investorer sakte realiserer potensialet til MCADE og venter på det offentlige salget på børsene, forventes prisene å stige med samme økte etterspørsel.

MCADE planlegger å notere seg på ytterligere sentraliserte (CEX) og desentraliserte børser når presale avsluttes, etter å ha kunngjort MEXC og Bitmart. Med flere nye funksjonslanseringer planlagt i 2023, vil MCADE sin pris sannsynligvis fortsette å stige gjennom året. Mange eksperter tror at $ 0.60 vil vise seg å være et konservativt estimat for slutten av året, en verdi som vil representere en 30x økning på den endelige presale-verdien på $ 0.02.

Hva er Metacade?

Metacade bygger det mest omfattende biblioteket av play-to-earn (P2E) spill i blokkjede krypto-universet ved å kombinere klassiske arkadetitler fra tidligere tider med moderne banebrytende Web3-aktiverte fremtidige klassikere. Metacade vil sannsynligvis dominere GameFi-markedet i de kommende årene med sitt kolossale kompendium av titler og enestående inntjeningsmekanikk.

Metacade sin rekkevidde vil strekke seg utover det å være vertskap for spill. Den planlegger å bygge et enormt fellesskap som samler spillentusiaster og kryptofans på ett sted, og gir dem et sted der de kan få nye venner og samarbeide. Plattformens forpliktelse til fellesskapet strekker seg utover P2E-mekanikken, da den stimulerer til fellesskapsbygging ved å gi belønninger til brukere som legger ut sosialt innhold på navet.

Dette danner den mye hyllede Create2Earn-ordningen der brukere får kryptobelønninger hver gang de legger ut et innlegg på huben. Dette kan være i form av spillanmeldelser, deling av alfa, spilltips og bidrag til live chat og underfora i Reddit-stil.

Hvordan fungerer MCADE?

Drivstoffet for Metacade-plattformen er den opprinnelige MCADE-altcoinen som underbygger all aktivitet på plattformen. Fra å være kilden til belønning til å reinvestere midler i plattformen gjennom en av de innovative ordningene som Compete2Earn eller Metagrants, genereres MCADEs inntektskilder gjennom flere interne og eksterne ruter.

Interne bidrag skaffes ved satsing av tokens via Compete2Earn, slik at medlemmer kan delta i online turneringer og premietrekninger eller oppleve titler som man må betale for å spille. Ekstern finansiering hentes gjennom selskaper som belastes for å annonsere på navnet, utgivelse av eksterne arkadetitler, og fra 1. kvartal 2024, være vert for de mest fristende nye Web3-karrieremulighetene på hubens forestående jobbtavle.

Metacade: en GameFi-pioner

Krypto-investorer tiltrekkes av Metacade på grunn av det enorme utvalget av imponerende funksjoner plattformen tilbyr spillere. Den viktigste blant disse er den banebrytende Metagrants-ordningen, designet for å drive Metacade til forkant av GameFi-revolusjonen, samtidig som den oppmuntrer til design og utgivelse av nye titler med tidlig finansiering.

Utviklere kan sende inn søknader for å få kryptofinansiering som hjelper dem med å utvikle nye titler eksklusive for Metacade. Innleveringer settes på en tavle og presenteres for fellesskapet av MCADE-tokeneiere som stemmer på sine favoritter. De ideene som får flest stemmer får et tilskudd for å støtte produksjonen sin. Ordningen lanseres i 3. kvartal 2023, med den første tittelen på den virtuelle arkaden i 1. kvartal 2024.

Selv om ordningen er til fordel for Metacade som vil være i stand til å ligge foran konkurrentene med regelmessig utgivelse av spennende nye titler, og hjelper plattformen med å utvikle seg sømløst, vil den bredere Web3-industrien også dra nytte av tilgang til det heteste nye utviklingstalentet. På kjøpet får utviklerne erfaring fra den virkelige verden med Web3-utvikling på CV-en som blir oppnådd gjennom ordningen.

MCADE: en av de beste altcoinene for kryptoinvestorer å kjøpe nå

Kryptoinvestorer bruker mye tid på å jakte høyt og lavt for det neste prosjektet med stort potensial, og det er sjelden noe finnes med en så lys og langsiktig fremtid som Metacade. Den nåværende prisen på $0.017 tilbyr kryptoinvestorer utrolig verdi sammenlignet med andre presale og GameFi-tokens.

Med presale for øyeblikket i trinn 6 og selges raskt ut, oppfordres kryptoinvestorer til å kjøpe MCADE-tokens så snart som mulig for å unngå å gå glipp av presale-prisene.

Du kan delta i MCADE sitt presale her.