Blogg

Bitcoin og Litecoin sine prisprognoser vakler på grunn av bankkrisen. Kan Metacade sitt presale være en mye bedre investering?

Kryptomarkedet har gått opp og ned siden starten av bankkrisen knyttet til Silicon Valley Bank og andre steder. Selv om dette kan være en perfekt mulighet til å illustrere verdien av krypto, ser det ut til at Litecoin-prisen er usikker på hvordan den skal reagere på situasjonen. Det finnes imidlertid et alternativ som kan tilby bedre investeringsmuligheter: MCADE-tokenet fra Metacade.

MCADE: En stor investeringsmulighet

Metacade sin MCADE-token representerer en ny standard innen gaming som kan gi bedre avkastning sammenlignet med tradisjonelle kryptovalutaer. Dette skyldes det faktum at MCADE opererer i det voksende området av Web3-gaming i stedet for en slags revolusjon mot det tradisjonelle banksystemet. Denne sektoren har ekspandert raskt, og som et resultat kan MCADE være et bedre investeringsalternativ enn Bitcoin, Litecoin og mange andre eldre kryptovalutaer.

På noen måter kan MCADE betraktes mer som en tradisjonell aksje i stedet for det gjennomsnittlige kryptotokenet fordi det er ment å vokse i verdi etterhvert som Metacade-plattformen får flere brukere og øker inntektene.

Web3-gaming og MCADE sitt verdiforslag

Web3-gaming refererer til en revolusjon innen online gaming som bruker blokkjedeteknologi for å muliggjøre sikre, transparente og desentraliserte spillopplevelser. Metacade-plattformen tar sikte på å utnytte denne teknologien for å gi en neste generasjons spillopplevelse for brukere. MCADE-tokenet fungerer som valuta på denne plattformen, og lar brukere få tilgang til og trade innenfor Metacade-økosystemet.

Stort potensial etter presale av MCADE

Basert på informasjonen i token-presale og potensialet til Metacade-plattformen, bør MCADE være verdt mer etter presale på grunn av nytteverdien i Web3-økosystemet. Når brukere engasjerer seg på plattformen vil det kreves MCADE-mynter for å få tilgang til ulike funksjoner som kjøp av spill, transaksjoner i spillet og abonnementer.

Som et resultat vil etterspørselen etter MCADE sannsynligvis øke etter hvert som flere brukere oppdager plattformen. I tillegg er Metacade-plattformen fortsatt et relativt ukjent prosjekt som garantert vil se prisstigning når den blir allment kjent. Det er også viktig å vurdere den fremtidige noteringen av MCADE på børser, ettersom Metacade opplyser at de allerede har en avtale om å bli notert på kryptobørsen Bitcart.

Metacade sin plattformoversikt

Metacade-plattformen er en Web3 gaming-plattform som lar brukere få tilgang til en rekke spill og applikasjoner drevet av blokkjedeteknologi. Den er designet for å være tilgjengelig, sikker og desentralisert, med fokus på å gi en oppslukende spillopplevelse for brukerne. Plattformen utnytter ulike teknologier som smarte kontrakter og NFT-er for å gi en sømløs og transparent spillopplevelse for brukerne.

Dette er mer avanserte funksjoner innen blokkjedeteknologi som vanligvis ignoreres av de som ikke er interessert i noe mer enn å sjekke Bitcoin-prisen.

Nøkkelfunksjoner i Metacade-plattformen

Metacade er en omfattende plattform som tilbyr ulike inntjeningsmuligheter til sine brukere. Den har en play-to-earn gaming-modell som gjør det mulig for spillere å tjene belønninger for sine ferdigheter og prestasjoner i spill. I tillegg har Metacade også en gaming-modell på konkurransenivå der brukere kan delta i turneringer for å tjene belønninger. Disse turneringene forventes å tilby et høyt nivå og vil kreve MCADE-tokens for å delta.

En annen unik funksjon ved Metacade er Work2Earn-initiativet som inkluderer en jobbtavle for brukere som kan kobles opp mot Web3 og spillselskaper for å finne sin neste jobb. Brukere vil kunne tjene belønninger for å teste nye spill før de lanseres på plattformen for en mulighet til å gi tilbakemelding og fremheve feil. Disse spillene kan være fra eksterne prosjekter som bygger på plattformen, men også fra utviklere som har mottatt en Metagrant.

Metacade har også en Create2Earn-modell der brukere kan bidra til og engasjere seg i Metacade-fellesskapet for å tjene belønninger. De vil bli belønnet for å dele alfa, legge ut anmeldelser og samhandle med andre medlemmer. Denne funksjonen er utviklet for å stimulere til engasjement i fellesskapet og bidra til å fremme et sterkt og levende fellesskap rundt Metacade-plattformen.

Metacade har også innlevert sine spesifikasjoner, smart kontrakt og team for en Certik-revisjon for å sørge for sikkerhet og åpenhet på plattformen. Denne revisjonen vil bidra til å forsikre investorer om at presale er en legitim investeringsmulighet og at plattformen er sikker.

MCADE kan overgå tradisjonell kryptoaktiva

Metacade-plattformen har potensial til å revolusjonere gaming-industrien ved å tilby helt nye spillopplevelser. Ved å utnytte blokkjedeteknologi har Metacade som mål å gi en ny inntektsstrøm for både spillutviklere og spillere ved bruk av MCADE-token.

Fremtiden til MCADE er avhengig av en ekte industri innen gaming (i motsetning til Bitcoin-prisen og Litecoin-prisen), snarere enn en innsats for å lage et helt nytt digitalt finanssystem som dreier seg om en ustabil valuta. Dette fokuset på ekte produkter og tjenester gjør MCADE til et unikt tilbud i krypto-området, og som kan utkonkurrere noen av de mer spekulative aktørene i kryptomarkedet.

Du kan delta i Metacade sin avslutningsfase av presale her.