Blogg

De 8 beste kryptovinnerne i presale nå – presale med 10x potensial

Det er ingen bedre mulighet til å tjene stor avkastning enn å identifisere et prosjekt med stort potensial i presale. Disse prosjektene starter vanligvis med en veldig lav pris, og å komme inn tidlig betyr at tokens som beholdes kan oppleve det fulle utbyttet av prisøkningene over tid ettersom flere og flere blir klar over prosjektet og kjøper seg inn.

Med bunnen av bjørnemarkedet som ser ut til å ligge bak oss, er det ingen bedre tid å vurdere kryptomarkedet for presale av krypto som er klar til en avkastning på 10x investering i løpet av de kommende månedene.

Her er noen av de beste kandidatene blant de beste kryptovinnerne som gir eierne de beste utsiktene for stor avkastning:

  • Metacade (MCADE)
  • Metropoly (METRO)
  • ASTL (ASTL)
  • EstateX (ESX)
  • HedgeUp (HDUP)
  • Artyfact (ARTY)
  • Dogedoge (DOGODOGE)
  • ECOTERRA (ECOTERRA)

1. Metacade (MCADE)

Mange erfarne investorer forventer at Metacade vil være blant de beste kryptovinnerne i årene som kommer på grunn av det høye potensialet til prosjektet og et vanvittige presale, som så langt har fått inn $10.2m på bare 16 uker. Prosjektet viser ingen tegn til å avta, da den totale finansieringen nå øker enda mer i fase 6 av presale.

Mye av denne interessen kommer fra den nylige utgivelsen av prosjektets whitepaper, som har blitt utrolig godt mottatt av kryptosamfunnet på grunn av den vidtrekkende visjonen og de rimelige gjennomføringstrinnene som Metacade-teamet har lagt ut.

I hjertet av denne visjonen er flaggskipelementet i Metacade-økosystemet – den største play-to-earn arkaden (P2E) på planeten. Denne arkaden vil være vert for et stort bibliotek med spill og sikre at spillere av enhver smak blir tatt vare på i arkadeopplevelsen.

Dette prosjektet har et unikt og givende system som rommer alle typer spillere, enten de bare vil spille tilfeldig eller utfordre de beste i fellesskapet. Spillere vil bli belønnet med en inntekt uavhengig av deres preferanser, og dette gir alle en sjanse til å tjene penger mens de spiller spill.

Belønningssystemet går også lenger, og lar brukere tjene belønninger for ikke-spillaktiviteter som gagner den bredere brukeropplevelsen. Dette blir sett på som et strategisk mestertrekk i utformingen av plattformen på grunn av den positive sirkelen som skapes der et høyere antall brukere betyr at flere bidrar til plattformens kvalitet.

Plattformen bruker et token kjent som MCADE, som driver belønningsmekanismene og fyller en rolle som plattformens valuta. Dette gjør at verdien av MCADE knyttes direkte til plattformens brukervekst, med flere brukere som kommer om bord og som sannsynligvis vil drive et betydelig kjøpspress på tokenet.

MCADE kan også satses, noe som gir et middel til å tjene en passiv inntekt for eiere som venter på at verdien skal verdsettes over tid. Innsatsbelønninger deles ut i stablecoins for å unngå å overbelaste beholdningen av MCADE, som med bare 2 milliarder tokens anses å være veldig investorvennlig.

Som om ikke det var nok har Metagrants-programmet vist seg å være et stort trekkplaster for investorer. Det lar gaming-utviklingsteam av forskjellige størrelser presentere ideene sine til Metacade-fellesskapet. MCADE-eiere kan deretter bruke styringsrettighetene de får ved å eie MCADE-tokens for å stemme på hvilke prosjekter som fortjener finansiering fra Metacade-kassen.

Metacade har allerede befestet sin posisjon på listen over maksimalt potensial for å være en av de beste kryptovinnerne på grunn av prosjektets utrolige potensial.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

Metropoly (METRO)

Metropoly er et prosjekt som benytter NFT-standarder for å tillate investorer å inkludere eiendommer i investeringsporteføljen sin uten å gå gjennom den langvarige og kostbare prosessen med å faktisk kjøpe eiendommene.

Metropol betyr at investorer kan få tilgang til eiendeler på nye og spennende måter gjennom fraksjonerte investeringer. Ved å komme inn på presale-stadiet er investorene i forkant av pågangen som kan komme senere ettersom prosjektet blir mer kjent over tid.

Prosjektet har også vist god markedsføringsevne, med et omfattende utvalg av eier-fordeler som NFT-er og cashback, sammen med en oppsiktsvekkende konkurranse for å vinne en vakker eiendom ved Burj Khalifa verdt over $ 1 million.

ASTL (ASTL)

ASTL er et prosjekt som åpner opp en verden av krypto-mining for massene ved å fjerne vanskelighetene med å sette opp på nytt og i stedet kjøpe seg inn i et delt mining pool. Å kjøpe ASTL-tokenet tilsvarer å sikre en del av den totale miningen og betyr at de som eier tokenet kan tjene en mining-inntekt uten de faste utgiftene og kapitalutgiftene som vanligvis betyr at bestrebelsen er resultatløs.

Prosjektet har også tatt skritt for å diversifisere energibehovet, med fokus så mye som mulig på fornybar energi for de ESG-bevisste investorene. ASTL er en del av en voksende bevegelse av prosjekter som ønsker å tilby alternative investeringsklasser til vanlige investorer gjennom kraften til blokkjede, sånn at ASTL kan være tidlig ute når kampanjen tar fart.

EstateX (ESX)

EstateX er et annet eiendomsfokusert tokeniseringsspill, med prosjektet som primært fokuserer på luksuseiendom. Ved å gjøre dette åpner EstateX opp en hel verden av investeringsmuligheter som ellers ville vært fullstendig utilgjengelig for de fleste investorer, noe som betyr at de kan investere i en del av en luksuseiendom og dra nytte av prisøkningen som luksuseiendommer har dratt nytte av de siste årene.

EstateX er godt posisjonert som et eiendomsspill fordi det kan bringe enorme summer av kapital til universet over tid, noe som betyr at de som er kunnskapsrike nok til å komme inn tidlig kan dra nytte av den betydelige kjøpsetterspørselen for ESX-tokenet.

HedgeUp (HDUP)

HedgeUp er et annet prosjekt som utforsker alternative investeringer, denne gangen med et bredere sett av eiendeler som vokser i popularitet selv over hele TradFi-verdenen. Disse eiendelene er luksuriøse eiendeler av høy kvalitet, som god vin, luksusklokker, yachter og mer. En betydelig pådriver for veksten i dette området er den store avkastningen som mange av disse investeringene har vært i stand til å gi eierne.

Å åpne opp denne verdenen for den gjennomsnittelige investoren ved å utnytte Web3-teknologi gjør at investorer av alle typer kan få eksponering av høykvalitetsvarer som har prestert veldig bra tidligere som investeringer, og som vanligvis ikke ville vært tilgjengelige.

HedgeUp-prosjektet har gjort det klart at prosjektet er designet for til syvende og sist å bli drevet av fellesskapet. Teamet har allerede gjort fremskritt med dette ved å implementere en desentralisert autonom organisasjon (Dao) som lar samfunnet stemme og iverksette tiltak for fremtidig strategisk beslutningstaking. Dette kan bety at den langsiktige beholdningen av HDUP-tokenet blir incentivert over tid.

Artyfact (ARTY)

Artyfact er et prosjekt som ønsker å adressere det beste av spillmarkedet ved å bygge en GameFi-plattform fokusert på en spillopplevelse som vil kombinere P2E-funksjoner med muligheten til å utforske en åpen verden gaming-opplevelse som henter inspirasjon fra slike som GTA Online og Fortnite.

Spillere vil kunne tjene ARTY-tokenet gjennom spillingen, med planer om å inkorporere et bredt spekter av NFT-drevne eiendeler i spillet som avatarer, våpenhud og mer. Prosjektet lanseres på Binance Smart Chain og vil også dra nytte av de lave transaksjonsgebyrene på markedsplassen.

Prosjektet har et bredt fokus og er ute etter å skape en metavers-opplevelse i fremtiden, slik at brukerne kan delta på brukerstyrte opplevelser. Forutsatt at prosjektet er i stand til å levere på de betydelige ambisjonene til den skisserte verdenen, kan den utnytte den spådde veksten av metavers-universet ettersom Web3-teknologien blir mer vanlig i løpet av de kommende årene.

Dogodoge (DOGODOGE)

Dogodoge er et spennende nytt presale-prosjekt som ønsker å ta den Shiba Inu-inspirerte meme-mynten til neste nivå. Prosjektet har skissert sin ambisjon om å imøtekomme et bredt spekter av krypto bruker-caser, og kanskje mest fremtredende, har allerede presentert en rekke forskjellige NFT-er som gjenspeiler kunstverk av høy kvalitet av hunder.

Prosjektet har også ambisjoner innen play-to-earn området, med planer på høyt nivå som fokuserer på en verden av virtuell sport, og håper at DOGODOGE-prosjektet vil fange noe av den enorme hundeveddeløp-industrien gjennom en Web3-drevet ekvivalent.

Prosjektet bygger også en desentralisert utveksling (DEX) kjent som Dogo Swap. Dette vil ikke bare tillate brukere å utveksle kryptovalutaer på en desentralisert måte, men vil danne grunnlaget for det fremtidige DOGODOGE-økosystemet, som kan inkludere et bredere sett med produkter som andre spill og en markedsplass for å tiltrekke brukere.

Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra er et interessant nytt prosjekt som bruker blokkjedeteknologi for å stimulere til positive handlinger for miljøet. Ved å bruke prosjektets R2E-app kan brukere tjene Ecoterra i retur for initiativet de tar for å resirkulere.

Ecoterra-teamet har også som mål å lage et bredt sett med verktøy for brukerne og fokuserer spesifikt på bedriftsbrukere med noen av de andre funksjonene. Dette inkluderer en markedsplass for resirkulerte materialer og en markedsplass for karbonkompensasjon, og prosjektet lar bedrifter lage en profil for å fange opp deres positive handlinger.

Ecoterra kan se betydelig suksess hvis den er i stand til å bygge trekkraft på tvers av bedriftsaktørene som ESG har ansvaret for og er et økende problem. Hvis de kan fange noe av dette markedet, kan de være godt posisjonert for betydelig avkastning i løpet av de kommende årene.

Hva er det riktige prosjektet for den største avkastningen?

Mens en rekke prosjekter er tilgjengelig i de tidlige stadiene, vil bare Metacade være i sentrum for en fremvoksende sektor på vei mot en eksplosiv vekst. Med et så utrolig potensial er det ingen tvil om at Metacade er en klar favoritt blant investorer når det gjelder å produsere den største avkastningen og forventningen om at den forblir en av de største kryptovinnerne i årene som kommer.

Med presale som fortsetter å utvikle seg i takt på grunn av det økte interessenivået fra investorer som realiserer prosjektets potensial, vil det sannsynligvis bare være en begrenset tid igjen for heldige investorer å sikre seg MCADE til de svært rabatterte prisene som er tilgjengelig under presale.
Du kan delta i Metacade sitt presale her.