Blogg

Avalanche sin prisprognose skjelver – investorer velger Metacade i stedet

Med mange prosjekter som ennå ikke har kommet seg etter krasjet i kryptomarkedet, lurer du kanskje på hvor Avalanche kan havne i 2023. Hint: Det ser ikke bra ut. I denne artikkelen kan du lese om hvorfor Avalanche kan prestere dårligere i år, en Avalanche prisprognose og hvorfor investorer anser GameFi-prosjektet Metacade som et mye bedre alternativ.

Avalanche (AVAX) sliter med å differensiere seg i et trangt marked

Avalanche er et relativt nytt lag 1-nettverk, lansert september 2020. Som andre 3. generasjons lag 1-løsninger har Avalanche som mål å løse de pågående problemene med skalerbarhet, sikkerhet og desentralisering som plager mye av krypto, kalt blokkjede-trilemmaet.

Til tross for at Avalanche er den 17. mest verdifulle kryptovalutaen med en markedsverdi på over $ 6 milliarder, har Avalanche møtt kritikk for sin mangel på adopsjon og begrensede bruker-caser, spesielt sammenlignet med andre lignende prosjekter som Ethereum, BNB eller Solana. Gitt det høye konkurransenivået i lag 1-feltet ser ikke Avalanche ut til å skille seg fra konkurrentene på noen meningsfull måte og har lidd som et resultat.

Under krakket i kryptomarkedet i 2022 ble AVAX rammet spesielt hardt, og mistet mye mer verdi enn andre prosjekter. Den falt over -92 % fra toppnivået på $ 147 i november 2021 til det laveste på $ 10.70 ved starten av dette året.

Ethereum falt i mellomtiden omtrent -82 % fra toppnivået i oksemarkedet til det laveste i juni i fjor. Avalanche sin ødeleggende svake  er et vitnesbyrd på hvorfor investorer er forsiktige med å kjøpe seg inn i dette svært spekulative prosjektet.

Avalanche (AVAX) sin prisprognose

Disse negative aspektene har gjort at mange analytikere er skeptiske i forhold  til Avalanche sin prisprognose for 2023. Etter nylig å ha lagt inn de første tegnene på optimisme på flere måneder, har mange plassert sine kortsiktige Avalanche prisprognoser til rundt $ 13-nivået, -35 % fra dagens pris på $ 20.

I et optimistisk scenario ligger de fleste Avalanche prisprognoser på rundt $ 40 innen utgangen av 2023 – en ganske svak utvikling for et oksemarked. Hvis kræsjet i kryptomarkedet fortsetter, spår mange eksperter at AVAX kan nå en bunn på $ 7.60, ned 62 % fra dagens pris.

Metacade (MCADE) kan lede Play-to-Earn området

Gitt den dårlige ytelsen til AVAX under det nylige kryptomarkedskrakket, har mange investorer lett etter prosjekter som kan gi mye bedre avkastning i 2023. Et av disse prosjektene er Metacade, en GameFi-plattform som har prestert utmerket i presale. Metacade er en play-to-earn (P2E) fellesskapshub der medlemmer kan komme i kontakt med likesinnede spillere, øke GameFi-inntektene sine og sette sitt preg på fremtidens spill.

Metacade sin visjon er å hjelpe alle med å lykkes i P2E-verdenen. Det er derfor den introduserer en full pakke med funksjoner designet for å hjelpe spillere med å komme seg videre, fra fora for å diskutere de nyeste strategiene, til topp alfa som deles av P2E-veteraner.

For å oppmuntre medlemmer til å dele sin kunnskap med resten av fellesskapet, belønner Metacade brukere med MCADE-tokenet hver gang de deler anmeldelser, tips eller annet verdifullt innhold. Ved å gjøre dette har Metacade potensial til å bli Web3 sin ultimate destinasjon for å lære om og tjene mer på P2E-spill.

Andre inntjeningsmuligheter som vanlige turneringer og premietrekninger, et testmiljø der brukere kan gi tilbakemeldinger på de siste spillene i retur for litt ekstra penger, og til og med en jobbtavle som forventes i 2024, har fått mye oppmerksomhet ved Metacade sitt pågående presale. En av de mest spennende funksjonene til Metacade er imidlertid Metagrant-ordningen.

I hovedsak tilbyr Metagrants fellesskapet en måte å demokratisk finansiere de nyeste P2E-spillene ved å stemme på hvilke utviklere de mener fortjener finansiering for ideene sine. Det ferdige spillet vil bli lagt til Metacade sin virtuelle arkade slik at alle kan logge på, spille og ha det moro. Dette initiativet fremmer en følelse av felles eierskap og engasjement i motsetning til alle andre sosiale Web3-plattformer, og kan sette Metacade på kartet selv om bare ett av disse spillene tar av.

Metacade (MCADE) sin prisprognose 

Takket være Metacade sitt enestående program har det pågående MCADE-presale solgt raskt ut. Tokens verdt over $10 millioner har blitt solgt på bare 16 uker siden den ble lansert, og hver etappe ble utsolgt raskere enn den forrige.

Følgelig har eksperter vært spesielt positive til MCADE-tokenet. Den vil avslutte presale til $ 0.02 per token, men mange har spådd at MCADE kan være verdt minst $ 0.25 innen utgangen av 2023 – en utrolig avkastning på 1150 % på under ett år.

Noen har til og med gått så langt som å gi en Metacade-prisprognose på mellom $ 0.40 og $ 0.60. Hvis MCADE når $ 0.60, kan til og med investorer som ble involvert på slutten av presale oppleve avkastning på 2900 %.

Metacade (MCADE) er en mye bedre investeringsmulighet

Det er tydelig at Avalanche sin prisprognose ikke er noe å bli begeistret over. I beste fall dobler AVAX seg i pris. Men i verste fall kan den synke ytterligere -63 %. Med tanke på antallet mye mer lovende lag 1-prosjekter der ute er det vanskelig å komme med overbevisende argumenter for å investere i AVAX.

Sammenlign den med MCADE. MCADE-tokenet har rast videre i presale takket være de unike funksjonene den planlegger å tilby P2E-spillere og fellesskapet først-filosofi. Husk at MCADE prisprognoser som er gitt er for den endelige presale-prisen. Denne avkastningen kan øke hvis du engasjerer deg nå, ettersom MCADE for øyeblikket er til salgs for $0.017.

Det er imidlertid best å være rask. Som nevnt har hvert trinn blitt utsolgt raskere enn det forrige, noe som betyr at du kan gå glipp av det hvis du ikke handler raskt. Hvis du tenker på å investere i AVAX, kan det være på tide å revurdere. Ta en titt på MCADE-presale i stedet, før det er for sent.

Du kan kjøpe Avalanche (AVAX) på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.