Blogg

Fem smarte tips om Bank Norwegian

Bank Norwegian er en nettbank som tilbyr en rekke finansielle tjenester som forbrukslån, kredittkort og sparekontoer. Banken har blitt svært populær i Norge på grunn av sin enkle og brukervennlige plattform og konkurransedyktige renter og gebyrer. Hvis du er en av Bank Norwegian sine kunder, eller vurderer å bli det, kan du ha nytte av å lære noen smarte triks for å få mest mulig ut av banktjenestene deres.

I denne artikkelen vil vi gi deg fem smarte tips om Bank Norwegian. De kan kanskje hjelpe deg med å spare penger og administrere økonomien din bedre eller rett og slett hjelpe deg med hvordan du best mulig kan benytte deg av banktjenestene.

Passer bedriften din til lån hos banken?

Bank Norwegian tilbyr bedriftslån til små og mellomstore bedrifter som trenger økonomisk støtte for å vokse. Bedriftslånene kan brukes til å finansiere alt fra utstyrskjøp til utvidelse av virksomheten. Lånet har både konkurransedyktige renter og tilbakebetalingsvilkår. For å søke om bedriftslån hos Bank Norwegian, må bedriften din være registrert i Norge, ha vært aktiv i minst to år, og ha en årlig omsetning på minst 1 million kroner. Banken vil også vurdere kreditthistorikken til bedriften din og krever vanligvis en form for sikkerhet, for eksempel pant i eiendom eller aksjer. Med et bedriftslån fra Bank Norwegian kan du realisere drømmene dine om å utvikle virksomheten din og ta bedriften til neste nivå.

Vurder fastrente

Det andre smarte tipset vi skal gi deg i dag er å vurdere og opprette en fastrenteavtale på sparekontoen din. Bank Norwegian tilbyr en rekke forskjellige sparekontoer med konkurransedyktige renter. Hvis du velger å opprette en fastrenteavtale på sparekontoen din, kan du sikre deg en fast rente i en avtalt periode. Dette kan være gunstig hvis du vil ha forutsigbarhet i forhold til avkastningen på sparepengene dine og ikke vil risikere at rentenivået faller. Jo lengre bindingstid du velger, desto høyere rente kan du få på sparekontoen din. Så hvis du har noen sparepenger som du ikke trenger å bruke med det første, kan det lønne seg å vurdere en fastrenteavtale på sparekontoen din hos Bank Norwegian.

Kredittkort for å tjene CashPoints

Et smart tips når det gjelder Bank Norwegian er å bruke kredittkortet deres for å opptjene CashPoints. Med Bank Norwegians kredittkort kan du opptjene CashPoints hver gang du bruker kortet, både i Norge og i utlandet. Disse poengene kan brukes til å kjøpe flybilletter og hotellovernattinger gjennom Bank Norwegian. Jo mer du bruker kredittkortet, desto flere CashPoints tjener du opp. Du kan også samle ekstra CashPoints ved å handle hos Bank Norwegian sine samarbeidspartnere, som for eksempel komplett.no og Expedia.

Ta en titt på forsikringsproduktene

Det fjerde smarte tipset er å benytte deg av deres gode forsikringsprodukter. Bank Norwegian tilbyr en rekke forsikringsprodukter som kan gi deg en ekstra trygghet i hverdagen. For eksempel kan du kjøpe reiseforsikring, innboforsikring og forsikring for mobiltelefonen din gjennom banken. Disse forsikringene er ofte rimeligere enn tilsvarende produkter hos andre forsikringsselskaper, og kan gi deg god dekning ved uforutsette hendelser. Hvis du er en hyppig reisende, kan en reiseforsikring fra Bank Norwegian være spesielt gunstig, da den gir deg dekning for alt fra sykdom og skade til reiseavbestilling og forsinkelser. Forsikringsproduktene fra Bank Norwegian er enkle å kjøpe og administrere, og kan gi deg en ekstra trygghet i hverdagen uten at det koster deg en formue.

 

Bruk Bank Norwegian sin app

Bank Norwegian har en brukervennlig og intuitiv mobilapp som gjør det enkelt å holde oversikt over økonomien din. I appen kan du enkelt sjekke saldoen din, overføre penger, betale regninger og se dine transaksjoner. Du kan også søke om lån og kredittkort direkte i appen, og få svar på søknaden umiddelbart. Appen gir deg også en oversikt over bankens forsikringsprodukter og reiserabatter, slik at du kan få maksimalt utbytte av bankens tilbud. En av de mest nyttige funksjonene i appen er varslingssystemet, som sender deg en melding når du har utført en transaksjon eller når det skjer noe med kontoen din. Dette gjør det enklere å følge med på økonomien din og unngå unødvendige gebyrer. Ved å benytte deg av Bank Norwegians app kan du få bedre oversikt over økonomien din og gjøre banktjenestene mer tilgjengelige og praktiske i hverdagen.