Blogg

Hvordan Metacade sin Metagrants vil revolusjonere online arkade-gaming

Med splitter nye prosjekter som Metacade som driver fremgang for GameFi-sektoren, er det ikke rart at blokkjede-gaming er en av de raskest voksende innovasjonene i verden i dag. Etter at prosjekter som Axie Infinity og The Sandbox steg over 200x mellom 2020 og 2021, har mange investorer sett på prosjekter som Metacade for å ta bransjen til neste nivå.

Metacade er spådd å gi 350x avkastning i løpet av de kommende årene etter at den begynte å ta fart under krypto-presale. Med spillutviklingen som ser ekstremt lovende ut, her en oversikt over alt Metacade har å tilby sine online-spillere.

Metacade kan være en utmerket investeringsmulighet

Etter å ha solgt ut av de to første rundene av MCADE-presale, forbereder Metacade seg nå for stor langsiktig avkastning. Prosjektet har allerede tiltrukket seg en betydelig tilhengerskare, og hypen rundt den nye spillutviklingen øker, spesielt i forhold til Metagrants-programmet og potensialet til å øke antallet spill som finnes på blokkjeden.

Metacade vil tilby et stort utvalg av arkadespill på nett, hvor hver nye tittel har integrerte økonomiske belønninger for spillere. Siden GameFi stadig utvider omfang og skala av spillutvikling, kan Metacade bli verdensledende innen innovasjon gjennom sitt utvalg av play-to-earn (P2E) online arkadespill.

MCADE-presale ble lansert for bare $ 0.008 per token – en verdi som vil stige til $ 0.02 ved slutten av prosessen. Med de innledende presale-rundene som selger raskt, forventes prosjektet å gi utmerket avkastning de kommende årene. Det kan bli den neste 100x-perlen i GameFi og vokse til å konkurrere med de største navnene i sektoren, inkludert Axie Infinity og The Sandbox.

Kan MCADE nå $ 5 i 2025?

Metacade sitt mål er å være den største arkaden på nett. Spillutviklingen vil bli fullført senere i 2023, ettersom metavers-arkaden åpner dørene for et stort fellesskap av spillere. På dette tidspunktet forventes MCADE-tokenet å nå $ 1-prisnivået – en 50x prisøkning fra slutten av presale, tatt i betraktning veksten i bransjen og summingen om Metacade.

Mellom 2023 og 2025 forventes MCADE å stige ytterligere. Dette er fordi resten av kryptomarkedene forventes å se betydelig avkastning når Bitcoin får fart foran det neste oksemarkedet. I denne perioden kan MCADE eksplodere i verdi og nå opptil $ 7 innen 2025 – noe som gjør den til en av de neste 100x-perlene for online arkade-gaming.

Hva er Metacade?

Metacade er en fellesskapsdrevet GameFi-plattform skapt av spillere, for spillere, som vil tilby en stor samling av play-to-earn arkadetitler til blokkjede-brukere. Hvert spill i metavers-arkaden inkluderer P2E-mekanikk, og arkaden vil også tilby gaming på konkurransenivå for brukere som ønsker å gå konkurrere for sjansen til å vinne kryptobelønninger.

Metacade sitt Metagrants-program vil gi tidlig finansiering til spillutviklere når de skaper den neste bølgen av online arkadespill. Ved å finansiere ny spillutvikling på blokkjeden, øker Metacade det generelle innovasjonsnivået i bevegelsen og vil bidra til å skape et økende antall spill som spillere kan glede seg over.

Metavers-arkaden vil også være hjemsted for et summende sosialt knutepunkt der Web3-brukere kan få tilgang til all den nyeste informasjonen om GameFi-sektoren. Denne delen av spillutviklingen vil utvide det totale inntjeningspotensialet som er tilgjengelig for brukere og gi store fordeler til spillere som går utover det å spille arkadespill online.

Hvordan fungerer MCADE?

Metacade sitt spilloppsett består av endeløse nivåer for alle arkadespill online. Spillere kan spille solo mens de går gjennom nivåer, fullfører utfordringer og tjener en kryptoinntekt for ferdighetene sine. Eller de kan bli med i turneringer med betalt inngang for sjansen til å vinne store premier betalt i MCADE-tokens gjennom Compete2Earn-funksjonen.

Fellesskapshuben vil tilby Create2Earn-funksjonalitet som vil belønne spillere for deres bidrag. Dette kan inkludere spillanmeldelser, deling av alfa eller samhandling med andre medlemmer av fellesskapet. For verdien som gis til økosystemet kan innholdsskapere tjene i Metacade sin fellesskapshub.

Prosjektet vil også skape nye jobber for Web3-brukere gjennom Work2Earn-mekanikken. Dette vil koble kryptoentusiaster til betalte jobbmuligheter i Web3-verdenen, inkludert heltidsstillinger hos Metacade sine partnerprosjekter fra 2024 og utover. I tillegg til dette kan brukere få deltidsarbeid, frilansroller og eksklusive muligheter til å teste ut nye arkadespill online før de offisielt lanseres.

Metacade forandrer alt

Ved å kombinere den største samlingen av arkadespill på nett med inntjeningspotensial for spillere, vil Metacade bli det største GameFi enkeltprosjektet av sitt slag. Spillutviklingen vil utvide det totale inntjeningspotensialet for blokkjedespillere og levere mange nyttige tjenester gjennom fellesskapshuben.

Metacade har som mål å være ledende i online spillindustrien. Ikke bare tilbyr den en omfattende GameFi-opplevelse, men den vil også finansiere den neste bølgen av innovasjon og gi fulltids jobbmuligheter til fellesskapet. I prosessen ser Metacade ut til å støtte blokkjede-spillutvikling og fremtiden til GameFi-industrien.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE token-presale kan være en av årets beste investeringsmuligheter. Med skyhøyt langsiktig potensial og en lav nåværende pris har investorer allerede vært raske med å engasjere seg.

Metacade er nå i trinn 6 av presale. Tokenet har fått inn $9.9 millioner på bare 15 uker. Det er et flott tillegg til enhver investeringsportefølje, med eksperter som spår at prisen vil skyte i været i løpet av de kommende årene. Sørg for å bli involvert snart, fordi prisen på MCADE vil stige hver gang et trinn av presale blir utsolgt.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.