Blogg

Kryptohvalene våkner etter et stille år: Dette er grunnen til at de kjøper Metacade-tokens

2022 var et tøft år på tvers av krypto-scenen. Kryptohvalene holdt seg relativt stille mens de la strategier, og holdt fast på at usikkerheten i bjørnemarkedet vil være forbigående. Med 2023 som allerede virker lovende og at bunnen av bjørnemarkedet snart er nådd, har hvalene våknet – og de ser ut til å hoppe rett på et spennende nytt prosjekt kjent som Metacade.

Metacade er et forstyrrende nytt prosjekt som posisjonerer seg selv i hjertet av GameFi-revolusjonen, og som allerede skaper overskrifter på tvers av kryptonyhetsbildet. Som svar på de detaljerte planene som ble lagt ut av Metacade-teamet i whitepaper, har prosjektet sett en intens økende interesse for presale, etter å ha fått inn et oppsiktsvekkende beløp på $13.6m på bare 17 uker, uten tegn til nedgang.

Kan Web3-teknologi gjøre det mulig for Metacade å tiltrekke spillere?

GameFi er en innovativ sektor av Web3 som bringer de økonomiske fordelene som er tilgjengelig gjennom blokkjede-teknologi inn i spillverdenen. Det betyr at prosjekter som Metacade, med en omfattende og oppslukende plattform for spillere, også er i stand til å gi nye inntektskanaler ved å bruke funksjonalitet avledet fra desentralisert finans (DeFi).

Som et resultat av dette er Metacade i stand til å gjøre det mulig for spillere å finne nye inntektskilder fra gaming, som uten tvil vil se enorme nivåer av adopsjon når mainstream-industrien innser fordelene som tilbys. Det er bare én grunn til at kryptohvalene viser så stor interesse for prosjektet.

Universet har faktisk så mye potensial at analyser foretatt av den høyt respekterte kryptobørsen Crypto.com tyder på at blokkjede-gaming kan være verdt over $ 50 milliarder innen 2025, noe som gir sektoren et veksttall ti ganger høyere enn for tradisjonelle spill.

Dette vekstpotensialet er bare en av grunnene til at investorer tydeligvis er begeistret for Metacade. Planene skissert av Metacade-teamet gjør det veldig klart at den realistiske strategien Metacade har på plass for å bli et senter for GameFi, og ved å tilby en ekspansiv og oppslukende spillopplevelse som appellerer til et bredt sett av de mer enn 3 milliarder spillerne der ute, kan Metacade raskt fange opp en stor del av markedet.

Kan MCADE nå $ 1 i 2023?

MCADE-tokenet er avgjørende for kjernefunksjonaliteten til Metacade sitt økosystem. Vi kan forvente å se at etter hvert som brukerantallet på plattformen øker, øker også mengden av presset på MCADE-prisen.

En annen nøkkelfaktor er hvor investorvennlig utformingen av MCADE-tokenet er, tokenet som har en forsyning på bare 2 milliarder tokens. Den har også innsatsalternativer, noe som betyr at eiere er i stand til å etablere en passiv inntektsstrøm mens de venter på avkastning på beholdningen.

Disse faktorene, sammen med de tekniske lanseringene og en aggressiv markedsføringsplan i løpet av 2023, betyr at mange spekulerer i at $ 1-nivået ved slutten av året er relativt sannsynlig. Den lave beholdningen betyr at prosjektet bare vil kreve en markedsverdi på $2 milliarder, godt innenfor rekkevidden av toppnivåene for mange prosjekter til dags dato.

Hva er Metacade?

Metacade er ute etter å forvandle gaming-verdenen slik at brukerne kan tjene penger når de holder på med favoritthobbyen sin. Dette gjør de ved å bygge den største play-to-earn arkaden i universet. Dette blir gjort på en ekspansiv måte for å maksimere det totale adresserbare markedet (TAM) for prosjektet. Ved å la forskjellige sjangre av spill inkluderes i belønningssystemet og tilby det største biblioteket av titler, ser Metacade ut til å være klar for suksess.

Alt dette betyr at vi kan se Metacade begynne å tiltrekke seg mange spillere etter hvert som tekniske lanseringer går live og bevisstheten om prosjektet øker. Dette kan gi Metacade en enorm brukerbase som alle krever MCADE-tokenet som kryptohvalene er så desperate å få tak i for øyeblikket.

Hvordan fungerer MCADE?

MCADE-tokenet brukes som valutaen til økosystemet, og brukes for alle verdiutvekslinger samt for å drive belønningssystemet. Det høye nyttenivået som tokenet gir, sammen med den begrensede beholdningen, betyr at den vil se kjøpspresset øke etter hvert som brukere blir med på plattformen.

Eiere har også styringsrettigheter som strekker seg til Metagrants-programmet og som har fått betydelig ros fra analytikere. Programmet lar spillutviklere presentere ideene sine for Metacade-fellesskapet, med MCADE-eiere som kan stemme på hvilke titler som mottar finansiering. Dette vil sikre en jevn strøm av spillerstøttede titler av topp kvalitet som kommer til plattformen, sammen med sterkt brukerengasjement og vekst.

Metacade er en sjelden mulighet

Med så stort potensial er det klart hvorfor Metacade sitt presale har møtt enorm interesse på tvers av kryptonyhetsbildet og nå i presale fra kryptohvaler. Ettersom fremtidsrettede investorer fortsetter å drive høye nivåer av fremdrift for prosjektet, ser det stadig mer sannsynlig ut at presale vil selge seg ut på kort tid, og interesserte parter bør ta en titt så snart de kan.

Du kan delta i Metacade sin avslutningsfase av presale her.