Dnb billån

DnB tilbyr billån med gode betingelser og inntil 100% finansiering, slik at du kan kjøpe din drømmebil. Du får tilpasset nedbetalings tid, og du kan velge en periode på inntil 10 år. DnB tilbyr blant annet billån for unge og grønt billån.

DnBs billånskalkulator

Dersom du ønsker å ta opp et billån er det smart å undersøke hvor mye lånet kommer til å koste deg. Med DnBs billånskalkulator kan du se hvilke omkostninger som følger med lånet og hvordan renten og terminbeløpet endrer seg etter nedbetalingstiden. Dette er et godt hjelpemiddel for deg som skal ta opp et lån ettersom det forteller deg hva lånet reelt kommer til å koste deg som låntaker.

Billån ung

For deg som er under 34 år, tilbyr DnB billån for unge. Dette gjelder for kjøp av både ny og brukt bil. Her vil du finne ekstra gode betingelser og personlig rådgivning, for å hjelpe med å finne lånet som passer deg best. Du kan låne inntil 100 000 kroner og kan velge delkasko som gir lavere forsikring.

Grønt billån

Flere og flere velger å kjøpe el- bil, og dette kan gi deg noen særlige fordeler når du velger billån. DnB tilbyr grønt billån, som gir ekstra gode betingelser for deg som skal kjøpe en bil med 0-utslipp. Dette gjelder for kjøretøy som bruker elektrisitet og hydrogen som energikilde.

DnB har gode tilbud av billån som møter dine behov som kunde. Du kan få hjelp og veiledning og beregne prisen på lånet på DnBs nettsider.