Blogg

Krypto prisstigning bøyer Polygon sin prisprognose for 2023 mens Metacade sitt presale skyter i været 

  • Polygon bygger solid fremdrift, noe som kan bety anstendig avkastning for MATIC
  • Metacade er et nytt GameFi-prosjekt som ser ut til å revolusjonere gaming
  • Metacade sitt presale tiltrekker seg så stor interesse at det kanskje ikke holder åpent så mye lenger

Dette året startet sterkt med Web3, og ga alle typer investorer optimisme og forsikring om at bjørnemarkedet endelig er over.

Med grønne skudd som dukker opp igjen, er det økt fokus på fundamental analyse ettersom investorer bruker ressursene sine til å identifisere de prosjektene med størst sjanse for å generere livsendrende pengesummer.

Et prosjekt som nylig har blitt spådd en lysende fremtid er lag-2 skaleringsløsning Polygon. De fleste analytikere som produserer en Polygon-prisprognose, har spådd et anstendig år prismessig.

Et nytt krypto presale-prosjekt kjent som Metacade stjeler imidlertid overskriftene takket være et enormt populært presale som bidrar til et astronomisk sett med prisprognoser. Les videre for å finne ut hvordan disse prosjektene vurderes som investeringer.

Metacade spiller for å vinne

Metacades whitepaper har vekket oppmerksomhet på tvers av investeringskretser, med Metacade-teamet som skisserer planer for å forstyrre spillverdenen slik vi kjenner den.

Spenningen som detaljene i whitepaper har blitt møtt med, er drivkraften bak den voldsomme aktiviteten i presale, der de første 16 ukene fikk inn $10m. Interessen for prosjektet ser bare ut til å øke, med presale for øyeblikket i fase 6.

Hva er Metacade?

Metacade bygger et GameFi-økosystem med flaggskip-funksjoner som play-to-earn (P2E) arkaden, som vil være vert for det største biblioteket av P2E-spill tilgjengelig hvor som helst over hele i kryptosfæren.

Prosjektet kan skilte med et omfattende belønningssystem sentralt i strukturen av insentiver for brukere og investorer. Spillere av alle slag kan skape inntektsstrømmer for seg selv ved å spille spill, både tilfeldig og i konkurrerende turneringer, hvis de ønsker det. Belønningene stimulerer også til aktiviteter som gagner kvaliteten på økosystemet, med fellesskapsengasjement og deling av alfa som eksempler på belønnet atferd.

Slik fungerer Metacade 

Verktøytokenet MCADE brukes til å drive Metacade-økosystemet og fungerer som plattformens valuta for belønningene og videre. Tokenet er nøye utformet, har en forsyning på bare 2 milliarder og tilbyr investorer å satse belønninger for å motivere til eierandel. Belønningene blir til og med utbetalt i stablecoins for å forhindre utvanning av den sirkulerende beholdningen.

Metacade sin prisprognose

Metacade har et så utrolig potensial at prisøkningen på MCADE sannsynligvis vil slå inn veldig raskt. Med lanseringen som kommer i 2023, vil brukeretterspørselen bety at MCADE stiger raskt, og som et resultat kan prisen på MCADE godt bryte gjennom $ 1-barrieren innen utgangen av året.

Med et veikart som viser en lanseringsplan fullpakket med verdiøkninger i løpet av de kommende årene, spekulerer mange investeringsgrupper i at et $ 8 MCADE-token vil representere god verdi med tanke på prosjektets potensial innen utgangen av 2025.

Bedriftsadopsjon for polygon?

Polygon har bygget opp stor fremdrift de siste årene og viser ingen tegn til å bremse til tross for vellykket gjennomføring av The Merge, noe som gir Ethereum et mer skalerbart grunnlag for å drive seg selv fremover.

Polygon har også noen store bedriftsprosjekter som kjører på nettverket, med Starbucks og adidas som har NFT-baserte prøveversjoner koblet til MATIC. Polygon fokuserer hardt på brukstilfeller for bedrifter, og ettersom flere i næringslivet blir kjent med blokkjeder, kan det være et smart trekk.

Polygon sin prisprognose

Polygon sin prisprognose avhenger stort sett av hvor mye fremdrift Polygon kan bygge i løpet av de kommende årene og hastigheten på Web3 som blir stadig mer allemannseie.

2023 har allerede vært vanskelig for store deler av næringslivet, så en økning til $ 2 for MATIC ville være en stor avkastning. MATIC-eiere håper at 2025 vil bringe en sterkere global økonomi, med MATIC i stand til å nå $ 5 på dette tidspunktet med noen store internasjonale partnere om bord.

Metacade er en potensielt utmerket investeringsmulighet

Mens Polygon sin prisprognose gir sterk avkastning for et etablert prosjekt, er det klart at Metacade er det sterkere investeringsvalget for investorer som ønsker å optimalisere fortjenesten. Metacade sitt fokus på å tilby et bredt spekter av spill og inntjeningsmuligheter for fellesskapet vil hjelpe med vekst og få enda mer verdi i fremtiden.

Med Metacade sitt krypto-presale som er rødglødende for øyeblikket, er det lite sannsynlig at denne sjeldne sjansen for det som kan være en perfekt investering vil være tilgjengelig så mye lenger.
Du kan delta i Metacade sitt presale her.