Blogg

Kan kryptojobber påvirke fremtidens finans? Online gaming-fellesskapet Metacade satser på det

Det nye prosjektet Metacade takler dette direkte og skaper et stort antall kryptojobber knyttet til sin metavers-arkade.

Å skape kryptojobber kan være en nøkkeldriver for fremgang for fremtiden til krypto, og den nye GameFi-plattformen Metacade (MCADE) er med på å bidra. Prosjektet er i forkant av blokkjede gaming-bevegelsen, og gir omfattende inntjeningsmuligheter og flere metoder for å generere en kryptoinntekt.

Metacade sin Work2Earn-funksjon som vil legge ut tilgjengelige kryptojobber, og Metagrants-programmet som skal finansiere spillutviklere, er spesialdesignet for å støtte fremtiden for krypto og desentralisert finans (DeFi). Eksperter spår stor avkastning for Metacade i løpet av de kommende årene, og her er grunnen.

Ved å skape kryptojobber utvikler Metacade fremtiden for krypto

Fremtiden til krypto er avhengig av brukerne ettersom naturen til desentraliserte kryptovalutaer er iboende fellesskapsdrevet. Det nye prosjektet Metacade takler dette direkte og skaper et stort antall kryptojobber knyttet til sin metavers-arkade.

Inntjeningsfunksjonene som er designet av teamet på Metacade går utover gaming-delen av arkaden. Brukere fra hele Web3 kan tjene en kryptoinntekt gjennom plattformens unike funksjoner som inkluderer Play2Earn, Compete2Earn, Work2Earn og Create2Earn.

Det vil finnes både heltids- og deltids kryptojobber i Metacade sin fellesskapshub, sammen med den største samlingen av online arkadespill som tilbyr økonomiske belønninger til spillere. Metacade tar virkelig GameFi til neste nivå, så hvor langt kan den gå i de kommende årene?

Kan MCADE nå $ 5 i 2025?

MCADE-tokenet startet nylig sitt krypto-presale. Prosessen har fått inn $9.9 millioner på bare 15 uker, med en rekke utsolgte presale-runder allerede. Senere i 2023 vil MCADE lanseres på børser, og metavers-arkaden vil gradvis avduke gaming-tjenester for kryptosamfunnet.

MCADE-tokenet forbereder seg på stor avkastning i løpet av de kommende månedene og årene. Senere i 2023 anslår eksperter et prisnivå på $ 1 for det nye tokenet, som vil utgjøre en avkastning på 50x fra slutten av presale-prosessen.

I 2024 og 2025 forventes de bredere kryptomarkedene å komme seg og potensielt stige til nye høyder. Denne tidsperioden kan gi enorm avkastning for Metacade, da dette vil være det neste oksemarkedet. Fremtiden til krypto ser absolutt lys ut for MCADE, og den kan overstige en verdi på $ 5 innen 2025.

Hva er Metacade?

Metacade jobber med å bygge den største arkaden på kjeden med den største samlingen av blokkjedespill i Web3. Hver enkelt tittel i Metacade vil ha kryptovaluta-belønninger for sine spillere, og plattformen tilbyr en rekke tilleggstjenester som gjør at den skiller seg ut i GameFi-sektoren.

Ikke bare tilbyr Metacade en rekke spennende spill, men fellesskapshuben vil også levere lukrative økonomiske belønninger til bidragsytere. Innen 2024 vil Metacade gå over til å bli en desentralisert autonom organisasjon (Dao), hvor fellesskapet kan bidra til å drive fremgang for fremtidens krypto direkte.

Hvordan fungerer MCADE?

MCADE-tokenet brukes til å drive metavers-arkaden. Alle belønninger betales i MCADE-tokens, uavhengig av om det er tilfeldig spilling eller gaming på konkurransenivå.

For solospillere kan spillingen innebære å gå gjennom uendelige nivåer i noen av de heteste arkadespillene på blokkjeden, mens konkurrerende spillere vil kunne delta i eksklusive turneringer for sjansen til å vinne store kryptopriser.

Fellesskapshuben vil belønne innholdsskapere gjennom sin Create2Earn-mekanikk. Dette kan inkludere å legge ut spillanmeldelser, dele alfa eller samhandle med andre medlemmer i fellesskapet. Huben vil være hjemsted for noe av den mest verdifulle informasjonen innen GameFi og kan være et sted for å avdekke de siste tipsene og triksene for en rekke blokkjedespill.

På toppen av alle de andre inntjeningsmekanikkene i Metacade deler Work2Earn-funksjonen kryptojobber med fellesskapet. Plattformen vil koble spillere til betalte roller med noen av Web3 sine mest spennende oppstartsbedrifter, alt fra deltid til heltidsarbeid avhengig av ledige stillinger.

Inntjeningsmekanikk, kryptojobber og finansiering av fremtiden til krypto

Metacade vil også finansiere fremtiden til krypto direkte gjennom Metagrants-programmet. Dette vil tillate fellesskapet å stemme for hvilke nye spill som mottar en Metagrant, og hjelpe de mest etterspurte blokkjedespillene til å motta finansiering i en tidlig fase.

Web3-spillutviklere kan sende inn spillforslagene sine direkte til fellesskapet, som vil være med på å bestemme hvilke spill som skal motta støtte. På toppen av dette vil alle Metagrants-vinnere lansere sine prosjekter i metavers-arkaden slik at spillere senere kan spille prosjektene de var med på å bygge.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE token-presale kan vise seg å være en av årets beste investeringsmuligheter. Prosjektet er med på å drive fremtiden til krypto ved å skape både kryptojobber og en utrolig GameFi-plattform. Brukere vil kunne dele kunnskap, tjene MCADE og til og med kickstarte karrieren i en raskt voksende Web3-industri.

Prosjektet ser ut til å eksplodere, spesielt med tanke på den overveldende mottakelsen som presale har fått. Tokenet ble opprinnelig lansert for bare $ 0.008 – en verdi som stiger trinnvis til  $ 0.02 ved slutten av presale-prosessen. Sørg for å engasjere deg raskt, siden Metacade ser ut som et fenomenalt tillegg til enhver investeringsportefølje og ser ut til å gi utrolig avkastning til investorer.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.