Blogg

Reddit krypto-fans deler sine valg – de 7 beste krypto gaming-myntene for 2023

2023 ser ut til å bli et enormt år for kryptospillindustrien, og Reddit krypto-fans har nylig vurdert hvilke tokens de anser som verdt å se nærmere på. I denne artikkelen finner du syv av de beste krypto gaming-myntener du ikke har råd til å gå glipp av. Fra etablerte titaner til spennende nye prosjekter; du vil garantert finne din perfekte krypto gaming-investering her.

1. Metacade (MCADE)

Metacade er et sosialt knutepunkt for P2E-spill som har fått betydelig innpass blant Reddit-krypto-investorer de siste ukene. Det er der brukere kan komme i kontakt med likesinnede P2E-entusiaster, finne sin plass i GameFi og delta i en av Web3 sine første demokratiske finansieringsordninger for spillutviklere. Spillere vil kunne oppdage toppspill, lese anmeldelser og få tilgang til den heteste GameFi-alfaen, alt muliggjort av Metacade sin forpliktelse til å maksimere nytten for brukerne.

Men Metacade skiller seg fra andre sosiale plattformer gjennom ny krypto- og blokkjedeteknologi. I stedet for å bare forvente at brukerne skal bidra til plattformen av velvilje, belønner Metacade brukerne for å få plattformen til å vokse. I tillegg til omfattende P2E-muligheter kan brukere også tjene MCADE-tokenet i bytte for å legge ut anmeldelser og tips, og samhandle med medlemmer på nyttige måter.

Metacade tilbyr flere inntektsmuligheter for brukere. Ikke bare kan de lære å maksimere sin P2E-inntekt og delta i turneringer, premietrekninger og konkurranser – brukere kan til og med erstatte sin vanlige inntekt med plattformens jobbtavle, forventet i 2024. På denne tavlen vil Metacade-medlemmer finne spennende muligheter for å jobbe med noen av de ledende innen spill- og Web3-industrien.

Reddit-kryptofans kaller Metacades Metagrant-ordning en av de største initiativene som forandrer alt for GameFi-industrien. Metagranter lar brukere rette plattformens ressurser mot utviklere som bygger spillene de vil spille. For å vinne finansiering må utviklerne få flest stemmer for ideen sin i en Metagrant-konkurranse. Dette bidrar til å stimulere til innovasjon i GameFi-sektoren og gjør det mulig for brukere å spille en mer aktiv rolle i å forme fremtiden til spillene de elsker.

For å oppfylle sin visjon om ekte desentralisering, vil Metacade gå over til en desentralisert autonom organisasjon (Dao) i 2024. Dette trekket betyr at plattformen vil bli fullstendig styrt av aktørene, og tilbyr en virkelig demokratisk beslutningsprosess for implementering av nye oppgraderinger og bestemme plattformens fremtidige retning.

Med et sterkt fokus på fellesskap, desentralisering og tilby spillere verdi på hvert trinn, er Metacade på vei til å dominere P2E-industrien. Presale har allerede solgt over $10 millioner MCADE-tokens på bare 16 uker siden lanseringen, og dette tallet forventes å stige raskt ettersom flere investorer skynder seg å få tak i tokenet før det eksploderer i 2023.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

2. ApeCoin (APE)

ApeCoin er en av Reddit-kryptofansens beste kryptospillmynter. Den ble opprettet av Yuga Labs, selskapet bak det utrolig vellykkede Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-prosjektet, og er i sentrum av et desentralisert fellesskap som deler en felles visjon. APE brukes til å stemme i Ape Dao og for å få tilgang til eksklusive varer, arrangementer, tjenester og spill.

Mange Reddit-brukere har ventet spent på lanseringen av Otherside, Yugas oppslukende metavers-opplevelse bygget i samarbeid med Improbable og Animoca Brands, moderselskapet til Sandbox. Ifølge Yuga prøver teamet å utvikle det «best mulige metaverset» der tusenvis av mennesker kan samhandle samtidig.

Otherside lar brukere lage avatarer basert på NFT-er og egne digitale eiendommer i metaverset, kjent som Otherdeeds. Til tross for at spillet ennå ikke er lansert, har Otherdeeds ifølge OpenSea raskt klatret opp i gradene for å bli det fjerde mest omsatte NFT-prosjektet, og demonstrerer hypen rundt dette prosjektet. Med APE som forventes å være Otherside sin valuta i spillet, spår Reddit-brukere at tokenet vil øke raskt når spillet blir lansert.

3. Shiba Inu (SHIB)

Mens mange ser på den som en enkel meme-mynt inspirert av Dogecoin, har Shiba Inu bygget opp et av de største Reddit krypto-fellesskapene. r/SHIBArmy har nesten 500.000 medlemmer, hvorav mange er ivrige tilhengere av Shiba Inu-tokenet. I motsetning til Dogecoin som er basert på Bitcoins kode er SHIB et Ethereum-basert token, noe som betyr at det kan brukes som en betalingsform for kjøp i spillet og NFT-er, spesielt for Shiba Eternity og den kommende SHIB: The Metaverse.

Shiba Eternity ble lansert tidlig i oktober 2022 etter en betydelig hype. Spillere kan bruke Shiboshi NFT-ene sine i kort-kamper mot andre for å få kortstokken til å vokse og klatre i gradene. Selve spillet har over 100.000 + nedlastinger bare på Google Play Store.

SHIB: The Metaverse, som det står på nettsiden deres, er «kulminasjonen av vår historie som et fellesskap, vist virtuellt, i et lag med vakre bilder som viser vår innovasjon og samhold på et sted å virkelig kalle et hjem.» Selv om en lanseringsdato ennå ikke er gitt, forventes den en gang i 2023. Ifølge Reddit krypto-fans kan dette tillegget til Shiba Inu-økosystemet få SHIB til å skyte i været.

4. Sandbox (SAND)

Sandbox er et av de mest anerkjente krypto gaming-prosjektene. Ved siden av Decentraland ble Sandbox kastet inn i søkelyset etter at Facebook skiftet navn til Meta. Mens Decentraland er fokusert på å tilby en virtuell verden for brukere å samhandle i, er Sandbox sentrert rundt spill, slik at spillere kan skape, dele og tjene penger på spillopplevelsene sine.

Den tilbyr brukere alle verktøyene de trenger for å generere utrolig oppslukende opplevelser uten å kunne en eneste linje med koding. Det eneste kravet er at spillerne eier en tomt, representert ved LAND NFT, for å begynne å bygge hva de vil. Dusinvis av spill har allerede blitt laget ved hjelp av Sandbox sin infrastruktur, noe som gir spillere timevis med moro i metaverset.

Reddit krypto-fans siterer Sandbox sine mange spennende partnerskap som en av de største grunnene til å være optimistisk når det gjelder SAND. Mange merker, som The Walking Dead, Tony Hawk, Gucci, adidas og The Smurfs, har alle gjort sitt inntog i metaverset med Sandbox, og denne listen vil sannsynligvis fortsette å vokse i 2023.

5. Enjin Coin (ENJ)

Enjin kommer jevnlig høyt på Reddit-kryptofansens lister som en av de beste krypto gaming-myntene. Det er en plattform primært rettet mot utviklere som tilbyr flere utviklingssett for programvare (SDK-er) for å hjelpe dem med å plassere elementer i spillet på blokkjeden. I stedet for å lage sin egenutviklede løsning kan utviklere bruke Enjin for enkelt å integrere blokkjedeteknologi i spillene sine.

Enjin gjør prosessen enkel. Utviklere trenger bare å prege NFT-er som tilsvarer deres eiendeler i spillet og tildele verdi til dem ved å bruke ENJ-tokenet, som kun kan løses inn når NFT-en er ødelagt. Disse NFT-ene kan deretter raskt handles mellom spillere og ses i Enjin Smart Wallet.

Etter hvert som flere P2E- og metavers-spill dukker opp, vil Enjin tilby en verdifull tjeneste for utviklere som ønsker å unngå hodepinen med å bygge sine eiendeler. Mange Reddit-kryptofans forventer at ENJ tar fart i 2023 ettersom P2E- og metavers-industrien vokser.

6. WAX (WAXP)

WAX, eller Worldwide Asset eXchange, er en blokkjede designet spesielt for handel med digitale eiendeler og NFT-er. WAX er skapt av OPSkins, en gigant i den digitale samleobjektindustrien, og tilbyr en brukervennlig, karbonnøytral plattform for lagring og transaksjon av virtuelle eiendeler. Som en av de beste krypto-gaming-myntene har WAX allerede inngått samarbeid med noen massive merkevarer, som NASCAR, Capcom, Sony, Mattel og Lionsgate.

WAX har som mål å gjøre lanseringen av NFT-kolleksjoner så enkel som mulig for merkevarer. I likhet med Enjin, gir WAX den kritiske infrastrukturen som er nødvendig for NFT-er og GameFi-adopsjon, noe som gjør det til et ideelt nettverk for selskaper som ønsker å gå inn i en verden av P2E og metavers-gaming.

Mange Reddit kryptofans peker på suksessen til Alien Worlds som en primær indikator på WAX sitt potensial. Spillet som regelmessig henter inn over 300.000 spillere per uke (DappRadar) – mer enn noe annet P2E-spill – er bygget på WAX sin blokkjede. Dessuten kjører Splinterlands, det nest mest populære P2E-spillet, også på WAX. Ettersom P2E fortsetter å vokse, forventer mange Reddit-brukere at kjedens opprinnelige token WAXP vil nå nye høyder.

7. Treasure (MAGIC)

MAGIC er den opprinnelige valutaen til Treasure-økosystemet, et prosjekt som kaller seg «det desentraliserte Nintendo». Treasure er et desentralisert gaming-økosystem som består av tre forskjellige deler: kassetter (spill), små samfunn og infrastruktur. Økosystemet har allerede åtte P2E- og metavers-spill, som hver bruker MAGIC-tokenet som valuta i spillet.

Den har også en NFT-markedsplass, Trove, som kjører på Arbitrum-nettverket. På denne markedsplassen kan spillere handle sine eiendeler i spillet, kalt Treasures, ved å bruke MAGIC eller ETH. Spillene har sine egne underfellesskap, men hver har en rød tråd mellom seg gjennom lignende ressurser, laug og filosofier.

Det viktigste er at Treasure gir infrastrukturutviklerne det de trenger for å bygge desentraliserte P2E- og metavers-spill. Ved å skape et interoperabelt økosystem forent med ett token, håper Treasure å revolusjonere det gaming-byggende landskapet. Ifølge Bankless Times ble Treasure nylig notert på Binance, Gate.io og Huobi, som sendte MAGIC til himmels. Mange Reddit krypto-investorer tror MAGIC har mye mer plass til å vokse etter hvert som prosjektet utvides i 2023.

Metacade (MCADE) kan bli din største krypto gaming-investering til nå

Ettersom GameFi-markedet fortsetter å utvide seg og bli en av kryptos mest fremtredende trender i år, ser det ut til at disse tokenene er på vei til å gi investorer ekstraordinær avkastning. Hvis Apecoin og Shiba Inu kan leve opp til sine metavers-visjoner, kan deres respektive tokens skyte i været når etterspørselen øker over natten. I mellomtiden vil prosjekter som Enjin og WAX være til nytte ved å tilby den kritiske infrastrukturen bak blokkjede-spill etter hvert som industrien vokser som helhet.

Når det gjelder investeringspotensial kan ingen matche Metacade. Fellesskap er essensielt for spillere, og ved å tilby en full pakke med verdifulle og innovative funksjoner, ser Metacade ut til å være førsteplassen, ikke bare for P2E-spillere, men også for et bredt spekter av entusiaster for å møte og utforske en verden av GameFi sammen.

Vurderer du å engasjere deg? Da bør du være rask. MCADE forventes ikke å vare lenge på $0.017 før den blir utsolgt og går videre til neste trinn. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å komme inn i en av de potensielle fremtidige lederne av P2E-spill.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.