Blogg

New York State vil godta krypto som betaling mens Metacade utvikler Work2Earn-programmer

Flere optimistiske kryptovaluta-nyheter har dukket opp i det siste ettersom staten New York går over til å akseptere digitale eiendeler som betaling. Denne nyheten faller sammen med flere utsolgte presale-runder for Metacade (MCADE), et prosjekt som kan dra enda mer nytte av endrede kryptovaluta-regler.

New York State kunngjør nytt lovforslag: Hva kan disse positive kryptovaluta-nyhetene bety for Metacade?

Staten New York har nylig vært i nyhetsoverskriftene om kryptovaluta på grunn av et nytt lovforslag som har blitt vedtatt. Staten New Yorks nye lov vil tillate innbyggerne å betale statlige myndigheter i kryptovaluta. Dette inkluderer bøter, skatter og andre former for betaling til staten New York.

Denne oppmuntrende nyheten om kryptovalutaer er en sterk indikator på at amerikanske reguleringsmyndigheter begynner å ha et mer gunstig syn på krypto og kan begynne å anerkjenne kryptovaluta som en akseptert betalingsmåte.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash har alle blitt øremerket som gyldige kryptovalutaer for å betale staten New York, noe som er gode nyheter for resten av Web3.

Web3 er et ledende område for teknologisk fremgang ettersom blokkjedeteknologi har mange bruksområder på tvers av bransjer. Et godt eksempel på hvor praktisk blokkjedestøttede desentraliserte applikasjoner (dApps) kan være, er Metacade – en splitter ny GameFi-plattform som tilbyr en rekke tjenester for sine brukere.

Et sentralt aspekt ved Metacade er Work2Earn-programmet som skaper og utlyser nye jobber for tech-folk. Dette viser det enorme potensialet til plattformen som i sin kjerne er en fellesskapsdrevet arkade og et omfattende blokkjede gaming-prosjekt.

Metacade sine omfattende verktøy har tiltrukket seg $10.2m på 16 uker under MCADE token-presale, ettersom mange eksperter nå spår massiv avkastning for tidlige investorer.

Kan MCADE nå $ 5 i 2025?

I lys av de siste nyhetene om kryptovaluta som avslørte omfanget av Metacade sin presale-suksess, kan prosjektet være klar til å eksplodere. Eksperter spår et prisnivå på $ 1 for Metacade før slutten av 2023, ettersom det nye tokenet vil lanseres på børser og plattformen gradvis vil bli rullet ut til brukerne.

Etter dette punktet er bare himmelen grensen for Metacade. MCADE-tokenet vil gå opp i pris ved fullføring av presale etter hvert som de bredere kryptomarkedene kommer seg etter en langvarig kryptovinter.

Metacade er godt posisjonert for massiv prisbevegelse. I 2024 og videre kan Metacade stige med over 100x ettersom tokenet har et prismål på $ 5 i løpet av oksemarkedet i 2025. Dette vil være en prisøkning på 250x fra slutten av presale, noe som gjør Metacade til et av de beste nye prosjektene i blokkjede-gaming-universet.

Hva er Metacade?

Mens staten New York varmes opp for kryptovalutaer og digitale eiendeler som MCADE, er blokkjede gaming-bevegelsen på vei til å revolusjonere selve spillindustrien. Metacade kan bli et ledende prosjekt i universet, siden den tilbyr den største samlingen av arkadespill som finnes på blokkjeden og tilbyr en omfattende GameFi-opplevelse.

Hvert spill på Metacade-plattformen har integrert inntjeningsmekanikk. I tillegg til dette har plattformen som mål å bli et sentralt knutepunkt for alle Web3-brukere som vil vise de siste trendene og kobler sammen brukere på helt nye måter. En nøkkelfunksjon er plattformens enorme inntjeningspotensial som går utover metavers-arkaden, ettersom flere nøkkelfunksjoner er spesialdesignet for å betjene et bredere utvalg av brukere i Web3-verdenen.

Hvordan fungerer MCADE?

MCADE driver Metacade-plattformen. Solo-spillere kan gå gjennom uendelige nivåer i noen av de mest vanedannende online arkadespillene i verden, og tjene MCADE etter hvert som de spiller. Konkurranseorienterte spillere kan også bli med i betalte turneringer når de prøver å slå konkurrentene for å vinne store kryptovaluta-priser.

Metacade sin fellesskapshub har vært en kilde til stor spenning blant blokkjede-fellesskapet, og vil kunne tjene MCADE-belønninger for å bidra på flere måter. Dette kan inkludere å legge ut spillanmeldelser, dele alfa og samhandle med andre brukeres innlegg, ettersom Metacade belønner innholdsskapere og stimulerer til kunnskapsdeling gjennom MCADE-tokenet.

Metacade sin Work2Earn-funksjon er en banebrytende metode for å drive fremgang for blokkjede-teknologi. Den vil koble Metacade-fellesskapet til betalte roller i Web3, alt fra deltidsstillinger til heltidsstillinger. Dette kan utvide arbeidsstyrken for blokkjedeprosjekter og gi et tilgjengelig inngangspunkt for kryptoentusiaster som ønsker å kickstarte en ny karriere.

Etter de siste nyhetene om kryptovaluta, er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE token-presale har vært populært på grunn av det lovende langsiktige potensialet. Ettersom staten New York bringer flere positive kryptovaluta-nyheter og MCADE-presale fortsetter å tiltrekke seg betydelige investeringer, ser fremtiden til det nye tokenet absolutt lys ut.

Metacade kan være en av årets beste investeringsmuligheter. Nylige kryptovaluta-nyheter har vist en forbedret stemning i markedet, og Metacade sitt krypto-presale kan være det perfekte stedet å investere. MCADE kan være det ideelle tillegget til enhver investeringsportefølje til den nåværende prisen på $0.017, spesielt i kjølvannet av de positive kryptovaluta-nyhetene om at staten New York har endret holdning til digitale eiendeler.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.