Blogg

Shiba Memu og Solana sine prisprognoser: Sammenfatning av prognosene for 2024

Kunstig intelligens (AI) forstyrrer bransjer over hele linjen – og blokkjedeteknologi ser ut som den neste industrien på listen. Nye prosjekter kjemper med nebb og klør for å være i forkant og bære fakkelen for AI-adopsjon i henhold til kryptotrendene. I det lukrative meme-mynt-markedet er det ingen andre prosjekter som inneholder sofistikeringen tilkunstig intelligens som Shiba Memu – et nytt prosjekt som automatisk markedsfører seg selv ved hjelp av AI.

Prosjekter som Shiba Memu er klare til å overgå etablerte protokoller som Solana. Basert på kryptotrendene spår faktisk analytikere at Shiba Memu sin prisprognose vil overgå Solana sine prognoser i 2024. Og det kan skje så snart Shiba Memu sitt presale avsluttes og lanseres. Her er grunnen.

Hva er Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu leder an for en ny generasjon AI-drevne kryptovalutaer, med nykommeren som er banebrytende for bruken av dem i meme-mynt-markedet. Til tross for m eme-myntenes «måne»-potensiale, kreves det en konstant strøm av interesse og engasjement i form av innholdsskaping på tvers av plattformer. Så mange som 99 % av meme-myntene forsvinner i intet etter at hypen stilner og de 15 minuttene med berømmelse er over.

Problemet er at meme-mynter synker i verdi når markedsføringen stopper og interessen avtar. Det er det som skiller Shiba Memu fra konkurrentene. Shiba Memu er ikke bare en hvilken som helst meme-mynt å handle med  eller bare «besitte». Shiba Memu revolusjonerer meme-mynt-markedet ved å bruke AI for å informere sin markedsføringsstrategi.

Shiba Memu leter etter omtaler om prosjektet  eller det opprinnelige SHMU-tokenet på internett, og formulerer innsikt hentet fra dataene som samles inn. Gjennom avansert sentimentanalyse produserer og distribuerer deretter Shiba Memu svært målrettet innhold på tvers av nettplattformer, promoterer SHMU, øker kjøpspresset og når nye målgrupper som kan være på linje med prosjektets ambisjoner. Den skaper og distribuerer kontinuerlig innhold, og opprettholder interessen som trengs for langsiktig suksess ved å bruke AI for å opprettholde en stabil pris og robust fundament.

Hvordan fungerer SHMU-tokenet?

Shiba Memu driver sine AI-informerte markedsføringstiltak ved å bruke SHMU, protokollens opprinnelige token. SHMU er av deflasjonær natur, noe som betyr at token-tilførsel vil avta over tid for å støtte en sunn prisutvikling og sikre at tilførselen av tokens står i forhold til etterspørselen. Av natur er SHMU designet for å ta av til månen.

SHMU-tokens gjør det mulig for eiere å engasjere seg i Shiba Memu sitt AI-grensesnitt. Dashbordet viser de pågående markedsføringskampanjene på tvers av nettbaserte og sosiale plattformer. Brukere vil kunne gi kommentarer og innspill til AI for SHMU-tokenbelønninger, oppmuntre brukere og bidra til å forbedre algoritmens ytelse over tid.

Det opprinnelige tokenet vil også gi DeFi og innsatsmuligheter for passiv inntekt, som gir den  enda et lag med nytteverdi. Shiba Memu er i hovedsak et giftemål med de beste aspektene ved meme-mynt-viralitet og relaterbarhet med banebrytende AI.

Shiba Memu sin prisprognose 2024

På grunn av Shiba Memu sine unike verdiforslag ved å være blant de banebrytende meme-myntene som benytter seg av AI-kryptrenden, ser SHMU-prisprognosene positive ut i 2024. Slik det er nå, har Shiba Memu sitt krypto-presale allerede fått inn $ 3.8m på bare 16 uker siden lanseringen.

Shiba Memu sitt presale har progressive daglige prisøkninger, noe som gjør at tidlige investorer kan tjene på så mye som 240 %. Føler du deg utenfor? Det trenger du ikke – etternølere er fortsatt tidlig ute til festen. På grunn av populær etterspørsel har Shiba Memu utvidet presale til 120 dager, noe som gir god tid for nye investorer til å fylle opp sekkene sine for måneoppdraget.

Den daglige presale-mekanismen har økt SHMU-tokenprisen fra $ 0.011125 til $ 0.03475, noe som representerer en total økning på 212.36 % siden presale først ble lansert. Shiba Memu sitt presale vil fortsette til de daglige prisøkningene topper med $ 0.0379.

Shiba Memu redefinerer hele meme-mynt-markedet med sin innovative bruk av AI. Ikke overraskende har krypto-observatører store forhåpninger til Shiba Memu i forkant av det forventede oksemarkedet i 2025, drevet av Bitcoin sin halveringsprosess i 2024. Innen 2024 kan SHMU-tokenprisene nå $ 0.50 eller $ 0.65, noe som gjør Shiba Memu sitt presale blant de beste krypto-presale i 2023.

Hva er Solana (SOL)?

Solana er en lag 1 smart kontraktsplattform som først skapte bølger i 2021 da den nådde et toppnivå på $ 260 per SOL-token. Den var blant de fremtredende medlemmene av en ny generasjon av lag 1 blokkjeder kalt «Ethereum Killers» på grunn av evnen til å rette opp skalerbarheten, gjennomstrømningen og problemene med transaksjonsgebyr som Ethereum har.

Solana muliggjør utvikling av skalerbare desentraliserte apper med lave avgifter og nesten umiddelbare endelige transaksjoner med sitt SOL-token. Solana har siden blitt et blomstrende arnested for desentraliserte apper for finans, med Total Value Locked på protokollen pålydende $ 334 millioner. Plattformens SOL-token gir også eiere muligheter til å satse sine beholdninger for passiv avkastning. Tokenet fungerer også som det primære styringstokenet til Solana.

Solana sin prisprognose for 2024

Solana sine prisprognoser ble gjenstand for en massiv korreksjon uten sidestykke etter kollapsen av FTX, det som da var den nest største kryptobørsen i verden sent i 2022.

Som et resultat har Solana-prisen falt fra $ 260 til rundt $ 20 når dette skrives. Solana sine prisprognoser ser ikke oppløftende ut før oksmarkeded – faktisk utvikler Solana-prisene seg i sakte tempo. Å nå hvor som helst nær $ 200 i 2024 er en fjern drøm. Det ser mer sannsynlig ut til at Solana vil bevege seg sidelengs frem til slutten av 2024, hvor den bør få litt fart rundt $ 50–75-nivået i forkant av oksemarkedet 2025.

Bør du kjøpe Solana (SOL) eller Shiba Memu (SHMU) i 2023?

Solana sine prisprognoser for 2024 blekner sammenlignet med Shiba Memu sine for 2024, noe som gjør Shiba Memu til et uendelig bedre alternativ å investere i for 2023 og 2024 – rett før det neste oksemarkedet begynner.

Den kombinerte viraliteten til meme-mynter og deres eksplosive potensial med den uovertrufne fordelen med AI, gjør Shiba Memu sitt presale til et prospekt for vekstfokuserte investorer som ikke kan gå glipp av det. Shiba Memu ser ut til å ha veldig positive utsikter for 2024 og framover, og er objektivt sett bedre posisjonert enn Solana til å høste fordelene av nye kryptotrender innen AI.

Finn ut hvordan du kjøper SHMU her.