Blogg

Ønsker du 10x investeringen din? Her er de 7 beste altcoins å kjøpe i løpet av 2023

Å finne den rette kryptoinvesteringen for å få utmerket avkastning appellerer til alle som setter penger inn i metavers-prosjekter. Med priser over hele linja på universelt lave nivåer på grunn av bjørnemarkedsforhold som flyter over fra 2022 og inn i 2023, er det potensial for enorm avkastning som kan oppnås raskt etter hvert som forholdene i kryptomarkedet blir bedre.

For alle som leter etter en mulighet for å oppnå 10x investeringen sin i løpet av 2023, her er de 7 beste altcoinene å kjøpe i år:

  • Metacade (MCADE)
  • Monero (XMR)
  • Polygon (MATIC)
  • Chain Link (LINK)
  • Binance Coin (BNB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • LTO Network (LTO)

1. Metacade (MCADE) – en av de beste altcoin kryptoinvesteringene i 2023

Metacade fikk stor fart under sin presale-prosess og er nå ansett som den beste altcoinen å kjøpe i 2023. Etter nylig lansering på $ 0.008, blir fasene av presale raskt utsolgt, og fikk inn $ 5 millioner i løpet av de første 10 ukene. Siden den gang har de totale investeringene eksplodert til $9.9 millioner ettersom investorer strømmer til dette spennende nye GameFi-prosjektet i tusentalls.

Metacade er en fellesskapsbasert play-to-earn (P2E)-plattform som tar en innovativ og markedsledende tilnærming til bransjen ettersom den har som mål å skille seg fra konkurrentene. Der de fleste P2E-medier er avhengige av én enkelt spillopplevelse, bygger Metacade den største P2E-arkaden full av klassiske og moderne arkadetitler for å sikre at det er noe som appellerer til alle.

Designet for å tiltrekke seg spillere av alle sjangre, fra den tilfeldige spilleren som ønsker å slå vennene sine i en klassisk 1v1-duell til den erfarne turneringsspilleren, har hver MCADE-tokeneier flere muligheter til å tjene penger på den tradisjonelle P2E-motoren. Belønninger er tilgjengelige for de som legger ut sosialt innhold på huben, enten det er en spillanmeldelse eller live chat. Hver interaksjon gir brukerne muligheten til å tjene en kryptobelønning.

I mellomtiden har plattformen til hensikt å bevege seg i forkant av Web3 gaming-universet med sitt banebrytende Metagrants-program, designet for å fremme innovasjon fra egne rekker, utvikle plattformen og presse GameFi-utviklingen til nye høyder. Utviklere kan søke om midler for å støtte opprettelsen av nye spill eksklusivt for Metacade. Fellesskapet stemmer på spillene de vil spille og de mest populære ideene tildeles støtte.

Det vil bli realisert fordeler over hele linja, med Metacade som beholder medlemmenes lojalitet ettersom spillene de ønsker å spille blir en realitet mens en strøm av nye GameFi-fans kommer til plattformen med hver utgivelse. I mellomtiden drar utviklere og Web3-selskaper gjensidig nytte av det heteste nye talentet som dukker opp fra Metacade via hubens jobbtavle og Work2Earn-ordningen.

Disse funksjonene drives av det opprinnelige MCADE-tokenet som genereres på flere måter for å gi plattformen en selvforsynt økonomi. MCADE-tokeneiere bidrar ved å satse mynter for å delta i turneringer, premietrekninger og for å oppleve en rekke pay-to-play titler. I tillegg kommer ekstern finansiering fra eksterne selskaper som lanserer spill, annonserer og deler ledige stillinger på plattformen.

Det fortsatt store tempoet i Metacade sin presale-suksess og nåværende lave tokenpris i den siste runden gjør MCADE til en utmerket kandidat som kan gi avkastning på minst 10x. Den streber etter å være den beste krypto-investeringsmuligheten i 2023.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

2. Monero (XMR) aktiverer private kryptotransaksjoner

Monero har raskt fått fart som et av de mest spennende og kontroversielle kryptoprosjektene med sitt primære mål: å utføre rollen som en privat valuta. Det er et blokkjedenettverk med åpen kildekode som bruker et dedikert og lidenskapelig team av kryptografer som fortsetter å jobbe for å forbedre plattformens evne og kapasitet.

Kontroversen som Monero og det opprinnelige XMR-tokenet genererer skader ikke valutaens suksess, og beviser ordtaket om at all publisitet er god publisitet siden lanseringen i 2014. Med anonymitet sikret for alle brukere har IRS gått ekstraordinært langt for å avdekke de som bruker plattformen, og tilbyr til og med en belønning på $ 625,000 til alle som kan spore XMR-transaksjoner. Dette illustrerer hvor forstyrrende Monero allerede er, og har allerede vist seg å forstyrre status quo.

2023 er på vei til å bringe en rekke nye forskrifter som regulerer kryptomarkeder designet for å forhindre den typen anonyme transaksjonsmuligheter levert av Monero. Dette kan imidlertid fungere til fordel for XMR-fellesskapet siden det er sannsynlig at valutaen vil være i stand til å finne en plass for seg selv i den nylig sterkt regulerte markedsplassen. Hvis dette er tilfelle, er 10x økning i verdien av XMR som for tiden handles til $ 178,24 svært sannsynlig når den går over fra fra krypto-overløper til krypto-pioner.

3. Polygon (MATIC) gir skalerbarhet til Ethereum

Polygon er en ledende lag 2-løsning for Ethereum-nettverket som gir prosjekter større interoperabilitet med Ethereum samtidig som det gir høyere hastigheter og lavere kostnader. Dette gir utviklere større fleksibilitet ettersom de kan bruke sine egne blokkjedevalidatorer på Ethereum-kompatible kjeder.

Dette, kombinert med Polygons Ronin-bro fra andre kjeder til Ethereum, tillater Polygon å registrere transaksjonsdata på Ethereum etter at en gruppe transaksjoner er fullført på en sidekjede. Store selskaper som adidas og Starbucks har lansert forsøk for å bringe denne muligheten inn i sine forretningsmodeller. I mellomtiden investerte Sequoia Capital, et private equity-selskap, $ 480 millioner i Polygon i 2022.

Selv om Ethereum reduserte gapet med Polygon med lanseringen av sine egne lag 2-løsninger i september 2022, fortsetter Polygon sine skalerbare løsninger å få tilhengere i næringslivet, og det opprinnelige MATIC-tokenet er godt i stand til å oppnå god avkastning i 2023 og videre. Den nåværende $ 1,01 ser ut til å gi investorene 10x avkastning.

4. Chainlink (LINK) – Web3-muliggjører for datatilgang

Chainlink gir løsninger på problemet med å gi Web3-teknologi tilgang til informasjon som holdes utenfor blokkjeder uten at det går på bekostning av sikkerhet eller pålitelighet. For eksempel å la en plattform som Aave sjekke prisen på Bitcoin (BTC), som kan settes i fare ved innblanding fra en dårlig aktør.

Dette problemet er kjent som «orakelproblemet», som raskt har blitt en av de største utfordringene Web3-fellesskapet står overfor. Chainlink sin nye løsning har vist seg robust og har drevet mange partnerskap på tvers av hele Web3-markedet.

Plattformens opprinnelige LINK-mynt er avgjørende for hvordan dette desentraliserte orakelnettverket (DON) fungerer. Det oppmuntrer noder til å gi nøyaktige og oppdaterte data og sikrer at dårlige aktører og hackere risikerer LINK-beholdningen sin hvis de prøver å lure systemet til egen fordel.

Chainlink sine nye utviklinger inkluderer et desentralisert interoperabilitetsprosjekt kalt CCIP, som tar sikte på å øke koblingene mellom desentraliserte nettverk og øke Chainlink sin del av Web3-markedet. Hvis det lykkes, kan den nåværende LINK-verdien på $ 7.04 øke raskt og bli en av de beste altcoinene på markedet.

5. Binance Coin (BNB) gir likviditet på tvers av kryptovalutaer

Binance er den største kryptobørsen målt i daglig volum mens den drar nytte av den fremragende markedsføringen og ledelsen til grunnleggeren Changpeng Zhao – en ledelse der virksomheten fortsetter å presse grensene for hva plattformen er i stand til. Gjennom denne innovative tilnærmingen har Binance sitt tilbud faktisk fått betydelig mangfold.

Binance Smart Chain (BSC) er en funksjon som gjør at BNB skiller seg ut fra konkurrentene, med lag 1-løsningen som ofrer desentralisering til fordel for lave kostnader og høye transaksjonshastigheter. Denne kombinasjonen har bidratt til å posisjonere BSC som et ledende økosystem i hele kryptomarkedet.

BNB-mynten driver hele Binance-porteføljen. I tillegg til å gi likviditet på børsen, brukes mynten også til å lette transaksjoner på BSC. Begge plattformenes fortsatte utvikling og popularitet fortsetter å presse BNB, noe som gjør den til en av de beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

Med sin fortsatte evne til å drive et av de største kryptonavnene i verden, er BNB en av de beste altcoinene å kjøpe i 2023.

6.    Dogecoin (DOGE) – meme-mynt med støtte fra store navn

Lansert i 2014 med en av de mer utrolige bakhistoriene knyttet til enhver kryptosatsing, har Dogecoin vokst til en av de beste altcoins for investorer å kjøpe, og nådde et toppnivå på $ 0,73 i 2021 etter å ha fått seriøs trekkraft fra av Elon Musk sine tweets.

Selv om verdien av denne meme-mynten har falt med rundt 90 % siden glansdagene, fortsetter DOGE å beholde lojaliteten til et stort antall fans fra hele verden, og ikke bare på bakgrunn av støtten fra Twitters nye supremo. Etter å ha fått rykte som et av de mest inkluderende og godmodige kryptoprosjektene som finnes, har fellesskapets ønske om å bli oppfattet som gode hjelpere hjulpet det til å riste av seg merkelappen som en kryptospøk og fått en dedikert og lojal brukerbase.

Selv om det er flere utfordringer for investorer å overvinne, som den høye token-inflasjonen og den relativt lave gjennomstrømningen, gjør den tilgjengelige naturen og den rimelige prisen, for tiden $ 0.081, det til et overbevisende tilbud for alle som leter etter en av de beste altcoins å kjøpe for 10x avkastning. 

7. LTO Network (LTO) – Hybrid Web3-løsning for offentlige og private kunder

LTO Network tilbyr en rekke bedriftsløsninger til virkelige problemområder som kan dra nytte av Web3-teknologi for å tilby en hybrid av løsninger for offentlige og private tjenester. Den største user-case til dags dato har hjulpet prosjekter som omhandler sensitive private data, men som krever offentlig ansvarlighet.

Denne kombinasjonen har fått LTO Network til å jobbe med FN for å kartlegge eierskapet til eiendom, samtidig som de har levert løsninger for helsesektoren og bidratt til å sikre GDPR-overholdelse av data fra kliniske forsøk som beviser påliteligheten og sikkerheten til løsningene deres.

Basert i Nederland er LTO Network sin markedsledende løsning for dataoverholdelse ideelt posisjonert for å dekke de enorme mulighetene over hele EU, som kan nytte av løsningene deres.

Denne tilgjengeligheten til noen av Europas mest fremtredende data bruker-caser kan få det opprinnelige LTO-tokenet til å skyte i været fra sin nåværende verdi på $ 0.085 for å nærme seg et nytt toppnivå som for tiden er på $ 0.91. Dette gir et overbevisende argument for LTO sin inkludering som en av de beste kryptoinvesteringene i 2023.

MCADE: Den beste altcoinen til potensielt 10x avkastning i 2023

Hvert av prosjektene som er oppført her har potensial til å gi 10x avkastning i 2023. Metacade sin vidtfavnende, langsiktige og spennende prosjektplan gjør den til den beste altcoinen å kjøpe i 2023 for alle som leter etter 10x avkastning.

Investorer som allerede har kjøpt MCADE-mynter under presale-prosessen ser ut til å glede seg over noen spennende år fremover når hypen rundt Metacade tar av. I mellomtiden bør alle som fortsatt ønsker å komme ombord på en av årets beste krypto investeringsmuligheter gjøre det nå for å unngå skuffelse, med hver runde av presale på vei til å selge ut raskt.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.