Blogg

Blokkjede-gaming blir populært i den tredje verden og gir Metacade en stor fordel

Det er ingen vei utenom den globale økonomiske uroen. Folk over hele verden har sett inflasjon øke og problemer med forsyningskjeden etter hvert som verden sakte går tilbake til den nye normalen etter COVID-19-pandemien. Utviklingsland er ofte uforholdsmessig påvirket av de negative effektene av globale økonomiske problemer, men Web3 tilbyr en innovativ måte å dempe noen av disse problemene på.

I sine tidlige dager revolusjonerte desentralisert finans (DeFi) hvordan folk opplever finansverdenen. Et perfekt eksempel på dette er GameFi – en sammenslåing av DeFi og gaming. Mange mennesker i den tredje verden blir tidlige brukere når de ser etter play-to-earn (P2E) mekanikk for å supplere inntekten, noe som gir en enorm fordel for slike som Metacade, en nykommer innen blokkjede-gaming.

Hvilken fordel vil adopsjon av blokkjede-gaming gi Metacade?

Den største utfordringen knyttet til blokkjede-gaming er å bygge en solid brukerbase. Det voksende markedet for spillere i utviklingsland vil sannsynligvis gi Metacade et betydelig løft, gitt tiltrekningen til Metacade-økosystemet.

Anslåtte økninger i Metacade-tokenprisen kan nås mye tidligere på grunn av raskere brukervekst enn antatt. I dette tilfellet vil mange av investorene som allerede har klart å skaffe seg MCADE-tokens til de utrolig lave prisene som er tilgjengelige i presale sannsynligvis bli i ekstase når de hører nyhetene.

Hva er Metacade?

Metacade er et nytt GameFi-prosjekt som allerede fått mye positiv oppmerksomhet i kryptoverdenen etter utgivelsen av deres omfattende whitepaper og den massive aktiviteten som Metacade-presale har sett, som har fått inn hele $9.9 millioner på bare 15 uker siden lanseringen av presale.

I hjertet av det planlagte Metacade-økosystemet, og en av de best mottatte komponentene i økosystemet er flaggskipet play-to-earn (P2E) arkaden, som vil være den største av sitt slag i verden.

Spillere som spiller spill på Metacade-plattformen vil tjene belønninger for å gjøre det. Alle forskjellige typer spill er dekket, fra tilfeldig spilling til gaming på konkurransenivå for de som ønsker å klatre til toppen på fellesskapets ledertavler.

Investorer har blitt imponert av MCADE-tokenets utrolige bruksverdi, ettersom den vil bli brukt på tvers av hele Metacade sitt økosystem og vil tillate investorer å motta en jevn passiv inntektsstrøm via innsats mens de venter på prisstigning.

Hvor høyt kan MCADE klatre i 2023?

Den voldsomme oppmerksomheten rundt Metacade sitt presale viser at prosjektet har et enormt potensial i øynene til kunnskapsrike investorer som kommer ombord. Med lansering planlagt i 2023 og en rekke andre aktiviteter som vil øke bevisstheten, vil prisen på MCADE sannsynligvis være på vei mot et fantastisk 2023.

Med den store brukerveksten bransjefolk forutsier, kan MCADE oppleve en enorm økning i kjøpsetterspørsel. Dette forsterkes ytterligere av den økende appellen for P2E-spill rundt om i verden.

Hvis dette stemmer, kan vi absolutt se prisen på MCADE stige gjennom $ 1-barrieren, noe som representerer en bemerkelsesverdig 50x prisøkning på den endelige presale-prisen.

Hva kan prisen på MCADE nå innen utgangen av 2025?

Skulle Metacade leve opp til det ekstraordinært høye potensialet som investeringskretser tror det har, kan prosjektet forvente en utrolig prisstigning innen utgangen av 2025.

Etter hvert som flere og flere brukere kommer online, kombinert med halveringen av Bitcoin i 2024 som sannsynligvis starter neste oksemarked, kan det tyde på at etterspørselen etter MCADE-tokenet vil stige til ekstremt høye nivåer. Dette kan bety at med en slik gunstig tokenomics, stiger prisen på MCADE til $ 10 per token, da dette bare vil kreve en markedsverdi på $ 20 milliarder – mindre enn en tredjedel av toppnivået som ble nådd av Dogecoin (DOGE), som har lav nytteverdi. 

Er MCADE en god investering?

Muligheten som MCADE presenterer er en man ikke ofte ser så i kryptoverdenen. De aller fleste prosjekter med et så høyt potensialnivå er sjelden tilgjengelig for investorer til den utrolige rabatten som tilbys i presale.

De som er i stand til å skaffe seg tokens med nytteverdi i et prosjekt som har en klar og velrenommert plan for å dominere den voksende sektoren av blokkjedespill kan muligens forvente en livsforandrende mulighet. For de som er smarte nok til å engasjere seg tidlig er ikke bare Metacade en god investering, men en ekstraordinær.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.