Blogg

Metacade (MCADE) og Litecoin (LTC) sine prisprognoser for 2023–2030

Vanskelighetene rundt krypto-bjørnemarkedet i 2022 som fortsetter inn i 2023 får investorer til å snu opp ned på markedet og lete etter den beste kryptoen å investere i for å oppnå avkastning i 2023 og på lengre sikt.

Metacade sin splitter nye gaming-plattform har fått enorm fart under sin presale-prosess, og sementerer den som en av de smarteste kryptomulighetene. I mellomtiden antyder prognoser for mer etablerte mynter, som Litecoin sin prisprognose, at det er en beskjeden vekst er i horisonten mellom nå og på slutten av tiåret. Her er hvordan prisantydningen for de to valutaene sammenlignes med hverandre.

Hva er Metacade?

Metacade vil være et splitter nytt tillegg til GameFi-plattformer som kjemper om en fremtredende rolle i en spirende kryptosektor, ettersom den ser ut til å spille en ledende rolle i å drive industrien fremover. Den skaper metaversets største utvalg av play-to-earn (P2E) spill i en virtuell arkade som er å finne på Ethereum-blokkjeden.

Målet er at Metacade skal bli stedet for spillentusiaster og kryptofans, der de kan dele kunnskap og bygge et støttende GameFi-fellesskap, samtidig som de drar nytte av plattformens uovertrufne P2E-mekanikk.

Metacade har ambisjon om å bli markedsleder i GameFi-universet, med medlemmene som tilbys kryptobelønninger for å bygge et blomstrende fellesskap. Hver gang en bruker legger ut innhold på huben, fra å dele spillanmeldelser og tips til å delta i en live chat, kan de tjene passive inntekter gjennom plattformbelønninger.

Denne Create2Earn-strategien er bare en del av Metacade sin multi-inntjeningsmekanisme designet for å tiltrekke brukere til plattformen. Ved siden av det står Compete2Earn-programmet der brukere satser det opprinnelige MCADE-tokenet for å delta i premietrekninger og turneringer, mens Work2Earn-ordningen lanseres 1. kvartal 2024 og gir Web3-jobbmuligheter til medlemmene av fellesskapet.

Metacade sine løfter strekker seg langt utover rekkevidden til andre GameFi-titler, da de søker å posisjonere seg som en pioner innen P2E gaming-sfæren. En kritisk side ved denne tilnærmingen er den innovative Metagrants-ordningen som gir utviklere midler til å lage eksklusive nye titler som tar Web3-spillutviklingen inn i spennende, nye farvann.

Det er avgjørende at Metacade-fellesskapet vil bli tilbudt full stemmerett på alle Metagrant-søknader, noe som gir dem autonomi over hvilke spill som lages. Dette holder dem fullt engasjert gjennom hele prosessen og gir spillerne de titlene de faktisk vil ha.

Denne bestemmelsen om stemmerett over spillene på plattformen utgjør en del av Metacade sin overgang til en fullverdig Dao innen 4. kvartal 2024. På dette tidspunktet vil medlemmene ha full stemmerett over plattformens styring og fremtidige retning.

Metacade sin prisprognose 2023 til 2030

Eksperter spår at GameFi-industrien vil gjennomgå en enorm akselerasjon i de kommende årene, og vokse mer enn 10 ganger raskere enn tradisjonelle spill og med 70 % årlig mellom 2023 og 2027. Metacade sitt enestående og spennende veikart ser ut til å plassere dem i forkant av denne revolusjonen, med flotte belønninger som potensielt er tilgjengelig for optimistiske investorer i prosjektet.

Metacade vil sannsynligvis bli et kjent navn i GameFi-industrien. Prisprognosen forteller at ved utgangen av 2023 kan MCADE nå $ 0.30 før den vokser til rundt $ 1.20 innen 2027. Prognoser for slutten av 2030 antyder at et MCADE-token kan være verdt $ 2.50 ettersom P2E-spill modnes, og sannsynligvis gi betydelig utbytte til investorer som kjøper nå.

Hva er Litecoin?

Litecoin sin oppstart går tilbake til 2011 da den ble opprettet av Charlie Lee, en tidligere Google-ansatt, etter å ha sett potensialet til den opprinnelige Bitcoin-eksplosjonen. Basert på Bitcoin sin originale koding, finjusterte Litecoin sitt prosjektteam basiskoden for å gjøre den mer anvendelig på daglig basis. Som et resultat tilbød Litecoin raskere og billigere transaksjoner enn Bitcoin eller Ethereum.

I tillegg var Litecoin betydelig billigere enn Bitcoin og Ethereum å mine. Over tid har den modnet til en billig tilgjengelig mining-mynt som har blitt en favoritt blant mange blokkjede-minere. Små bedrifter og enkeltpersoner har strømmet til Litecoin takket være rimelige, raske og skalerbare løsninger som lar transaksjoner skje raskt og enkelt.

Litecoin sin prisprognose 2023 til 2030

Litecoin sitt opprinnelige LTC-token har ikke vært immun mot de utfordrende markedsforholdene i 2022, og har sett enorme tap som påvirker verdien. Men med lettelser i markedsforholdene som forventes å dukke opp senere i 2023, antyder Litecoin sin prisprognose at det er bedre tider rundt hjørnet.

For tiden handles den til $ 89.68, betydelig lavere enn toppnivået på $ 412.96, og LTC sin prisprognose er at LTC kan nå $ 123 innen utgangen av 2023 og $ 267 innen utgangen av 2025. Disse representerer en beskjeden avkastning sammenlignet med i dag, men er fortsatt godt under toppnivået.

Imidlertid ser den langsiktige prognosen mer lovende ut, med analytikere som spår at LTC vil sveve forbi toppnivået og nå rundt $ 1815 innen utgangen av 2030, en økning på nesten 20x, men fortsatt godt under avkastningen som tilbys av MCADE.

Metacade er den beste kryptoen å investere i for avkastning dette tiåret

Metacade lanserte nylig MCADE token-presale til $ 0.008 og fikk raskt stor fart. Etter å ha fått inn hele $ 5 millioner i løpet av de første ti ukene, har ikke tokenet vist noen tegn til å bremse. Nåværende finansiering i prosjektet har nådd $9.9 millioner etterhvert som presale fortsetter å akselerere.

Med dagens pris på $0.017 på vei til å stige til et eventuelt nivå på $ 0.02 ved slutten av presale, og etterspørselen etter MCADE forventes å øke når den børsnoteres på sentraliserte og desentraliserte børser, ser det ut til å være en av de beste kryptoene å investere i for å maksimere mulig avkastning innen utgangen av 2030.

Du kan kjøpe Litecoin (LTC) på eToro her.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.