Blogg

Ekspertene gir sine beste krypto-prisprognoser for 2023, og Metacade sin online arkade topper listen 

Etter hvert som starten på det nye året blir et falmet minne, har kryptoeksperter stilt opp for å gi sine beste prisprognoser for 2023. Bjørnemarkedet-forholdene i 2022 forblir friskt i minnet til investorer, med forhold som viser få tegn til lettelser i de tidlige stadiene av 2023.

Et nytt prosjekt som har blitt et tilbakevendende tema i ekspertenes lister over «beste krypto-prisprognoser» for 2023, er den nye online gaming-plattformen Metacade. Dette nye prosjektet har fått betydelig gjennomslag i de tidlige stadiene av presale-prosessen som ble lansert i slutten av 2022, og havnet øverst på listen for investorer som leter etter verdi i 2023.

Her er de beste kryptomyntene for investorer å kjøpe i 2023, valgt av eksperter:

·         Metacade (MCADE)

·         The Sandbox (SAND)

·         Axie Infinity (AXS)

·         Ethereum (ETH)

·         Decentraland (MANA)

Metacade (MCADE) sin online arkade er den beste mynten tilgjengelig i år

Metacade er en splitter ny gaming-arkade som vil kombinere det bredeste utvalget av blokkjede gaming-opplevelser på Web3-arenaen med uovertruffen play-to-earn (P2E) mekanikk for å tilby spillentusiaster og kryptofans alt på et sted av alt som har med kryptorelatert gaming å gjøre. Plattformen vil dekke behovene til den vanlige spilleren som søker etter et sted å henge med venner samt gaming på konkurransenivå, og det er flere grunner til at den plasserer seg høyt på mange av listene over de beste krypto-prisprognosene.

Mens plattformens utmerkede P2E-evne gir fellesskapshuben liv og belønner spillere mens de spiller, er det flere andre overbevisende muligheter for brukere for å tjene inntekt via en av Metacade sine ekstra inntektsstrømmer.

Den banebrytende Create2Earn-funksjonen belønner brukere hver gang de legger ut sosialt innhold til huben med belønninger for hver interaksjon, fra spillanmeldelser og bidrag til live chat. I tillegg kan Metacade-mynteiere satse sine beholdninger som en del av Compete2Earn-initiativet mot å delta i online turneringer og premietrekninger, mens Work2Earn-initiativet vil koble de mest spennende Web3-karrieremulighetene med det heteste nye talentet.

Dette opplegget tilbyr også den innovative Metagrants-ordningen som oppmuntrer til utvikling av nye spill eksklusivt for Metacade, ved å tilby utviklere muligheten til å få finansiering for deres bestrebelser. Hver nye idé blir stemt på av MCADE-fellesskapet, med de mest overbevisende ideene som settes i produksjon.

Metacade sitt presale av MCADE-mynten ble lansert sent i 2022 og har fått enorm fart i de siste månedene, og fått inn $9.5m på 15 uker. Denne fremdriften fortsetter å vokse etter hvert som investorene strømmer til en av årets mest spennende mynter.

MCADE-tokens er for øyeblikket tilgjengelig for $0.017 i trinn 6 av presale-prosessen og vil øke til $ 0.02 ved slutten av prosessen. Med betydelig innebygd nytteverdi og sterk tokenomikk, kan MCADE-mynten øke betraktelig i verdi når den blir offentlig, og gi den tidlige investoren utmerket avkastning i år.

>>> Du kan delta i Metacade sitt presale her <<<

Sandbox (SAND) – virtuell 3D-verden som tiltrekker seg støtte fra kjendiser

Sandbox er en digital 3D-verden der virtuelle landpakker kjøpes, selges og omsettes. Brukere bruker det opprinnelige SAND-tokenet til å kjøpe digitale eiendomstomter i metaverset, som de kan tjene penger på en nesten hvilken som helst måte de finner passende. Disse bruksområdene spenner fra digitale kunstgallerier til virtuelle fornøyelsesparker, slik som den som er laget av giganten Warner Music Group.

Plattformens inntjeningsmuligheter låses opp via P2E metavers-mekanikk og den nettbaserte markedsplassen, der brukere med alle ferdigheter kan selge og bytte NFT-kreasjoner. En av Sandbox sine største attraksjoner ligger i de enestående plug-and-play kreative verktøysettene som er svært brukervennlige og kan brukes av alle som har innsikt i koding.

Det opprinnelige SAND-tokenet underbygger all aktivitet i metaverset. Den kreves for alle som ønsker å kjøpe LAND-pakker og som byttemiddel for alle eiendeler i spillet som er tilgjengelige på markedsplassen. Med Sandbox som en fullverdig Dao gir tokenet innsikt i styringsdelen for brukerne, og gir dem full stemmerett over plattformens fremtidige retning.

Flere store navn, fra skateboard-legenden Tony Hawk til Paris Hilton benytter seg av metavers-kraften til Sandbox sin digitale verden. Denne betydelige støtten fra kjendiser og det utmerkede verktøyet som er innebygd i SAND, plasserer den nær toppen av listene for mange av de beste krypto-prisprognosene for 2023.

Axie Infinity (AXS) – metavers gaming-mynten fortsetter å tiltrekke seg fans

Axie Infinity ble lansert i 2020 og ble raskt den mest populære P2E GameFi-plattformen. Bygget på Ethereum-blokkjeden, er Axie Infinity et spill skapt i et digitalt univers som bruker Augmented Reality (AR)-teknologi svært lik den store suksessen Pokemon Go brukte for noen år siden.

Premissene til Axie Infinity er faktisk ikke så ulik Pokémon Go ved at brukere samler inn, avler, oppdrar og utstyrer digitale kjæledyr kjent som Axies for å fullføre oppdrag, jakte og møte utfordringer, eller pitche kjæledyrene sine mot kjæledyrene til andre spillere, og samtidig få belønninger. Axies er NFT-pregede kjæledyr som kan kjøpes, selges og omsettes på den elektroniske markedsplassen, hvor de mer vanlige er rimelige og de mest sjeldne er verdt opptil $ 100.000.

Brukere kan bruke metavers digital virkelighet til å bygge kongedømmene sine ved å bruke noen av materialene de tjener under spillet, og de kan også tjene en passiv inntekt fra den opprinnelige AXS-mynten. Selv om alt dette bidrar til en overbevisende, vanedannende, åpen verden, er det en grense for hvor mye en spiller kan tjene daglig.

AXS har en begrenset total tokenbeholdning på 270 millioner, noe som betyr at verdien sannsynligvis vil bli presset høyere ettersom etterspørselen etter mynten øker, noe som gir den en av de beste krypto prisprognosene for 2023. Dagens forhold i bjørnemarkedet fortsetter å holde prisene lave, og dette være en utmerket mulighet for investorer å få tak i en av de beste GameFi-myntene som er tilgjengelig for øyeblikket til en fantastisk pris, med rom for forbedringer i fremtiden.

Ethereum (ETH) – blokkjede-giganten går fortsatt sterkt i 2023

Ethereum ble lansert i 2011 og etablerte seg raskt som verdens ledende blokkjedeleverandør med sitt lag 1-nettverk. Plattformen er en favoritt blant utviklere av alle slags desentraliserte applikasjoner (dApps), fra DeFi-løsninger til Game Fi-plattformer, desentraliserte børser og 3D metavers-verdener.

I september 2022 byttet Ethereum fra sin tidligere proof-of-work (PoW) konsensusmekanisme for transaksjoner av smarte kontrakter til en ny proof-of-scope (PoS)-protokoll som svar på antatte trusler mot sin dominans fra plattformer som Cardano, Solana og Polygon. Overgangen har forvandlet Ethereums rute til markedet ved å tilby raskere transaksjoner, lavere avgifter og høyere transaksjonskapasitet.

Resultatet er et stadig økende antall nye prosjekter som gjenstår hos Ethereum, trygt i visshet om at sikkerheten og åpenheten som tilbys av den nye smart kontrakt-protokollen er blant de beste på markedet.

Det opprinnelige ETH-tokenet ser ut til å ha et sterkt 2023 når nye lanseringer går live, med sikte på å ta Ethereums blokkjede inn i en ny verden. Disse nye funksjonene vil bidra til å kunne se bort fra trusselen fra andre kjedeleverandører, samtidig som de fremmer beskjeden vekst i tokenets verdi.

Decentraland (MANA) – digital reality-mynt i åpen verden med store forhåpninger for 2023

Decentraland ble lansert i 2018 og er nå sementert som en av de beste metavers-leverandørene av digital eiendom i åpen verden på markedet. Bygget på Ethereum sin blokkjede tjener Decentraland sine brukere, i likhet med Sandbox, penger på eiendomstomter i det virtuelle universet, og er et populært reisemål for en metavers spillopplevelse.

Det opprinnelige MANA-tokenet styrer all aktivitet på plattformen og er utvekslingsmediet for alle transaksjoner, inkludert de for LAND-tokens. Brukere kan kjøpe flere digitale eiendomspakker og kombinere dem til en ESTATE, og dermed øke potensialet til å tjene penger på flere tomter og øke inntektene.

I tillegg til spillopplevelser er Decentraland en populær vert for virtuelle utstillinger og interaktive opplevelser som konserter og festivaler, og tar plattformens brukeropplevelse inn i en annen verden som sørger for at den klatrer på listene over de beste krypto prisprognosene. Brukere kan finne mye å se, gjøre og oppleve i de mer bebygde områdene av denne åpen verden-plattformen. De som ønsker å eksperimentere med alt dette kraftfulle prosjektet tilbyr har mange muligheter, med flere ledige tomter tilgjengelig å bygge på.

Med Decentraland, et av de mest veletablerte metavers-prosjektene, har MANA-tokenet støtte fra en anerkjent og stabil plattform med mye innebygd nytteverdi. Den regelmessige utrullingen av nye funksjoner forbedrer brukeropplevelsen i Decentraland og øker denne nytteverdien.

Etter hvert som flere bedrifter begynner å oppdage det enorme potensialet og kraften som tilbys av metavers, står Decentraland foran og i sentrum som et av de beste alternativene på markedet. Som et resultat ser MANA ut til å være blant de tokens som gir sine eiere best avkastning i år.

Metacade (MCADE): Det beste krypto-tokenet å kjøpe i 2023

Med bjørnemarkedet 2022 fortsatt ferskt i minnet til mange investorer, er MCADE sine presale-prestasjoner intet mindre enn forbløffende. Det rike flerlags veikartet og potensielt langsiktige utsikter plasserer Metacade i forkant av en GameFi-revolusjon i stadig utvikling.

Alle som vurderer å investere i MCADE sitt presale bør gjøre det nå for å unngå å gå glipp av noe. Den nåværende runden med tokens er priset til $0.017, som representerer enestående investeringspotensial for den tidlige investoren i et prosjekt som dominerer listene over de beste krypto-prisprognosene i år.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.