Blogg

Lån for å øke gevinsten

Vi nordmenn er rå på betting

Det å spille på nett er en av våre nordmenn sine aller største favoritt aktiviteter. Vi elsker å gjøre det, mye grunnet spenningen, men aller mest på grunn av gevinstene vi potensielt kan vinne. For mange nordmenn er disse store, fordi vi følger idretter som fotball spesielt tett. Ingen andre land bortsett fra England følger Premier League så tett som oss. Det fører til mange spill hos spillselskapene, og store tap for deres inntekter. Vi er rett og slett helt rå på å vinne gevinster. Allikevel kunne vi vunnet mer, men det er ikke alltid vi har nok kapital til å vinne mer.

Forskjellen på innsatser

Forskjellen på å plassere 1 000kr på et spill til 3.5 i odds og 10 000 kr på et spill til samme odds er enorm. Ved førstnevnte vinner en pene 2 500 kr i ren gevinst. Sistnevnte gir deg 25 000 kr. Det er altså snakk om en forskjell på bare 9 000 kr i innsats, men hele 22 500 kr i gevinst. Selv om det er åpenbart at en bør satse høye summer når en er selvsikker på spill, så har selv ikke de mest risikovillige alltid råd til dette. Kanskje venter en på lønning, eller så er det andre poster som trenger din oppmerksomhet.

Bruk lån for å øke gevinsten

Da er det kjekt å ha lån tilgjengelig. Når en er skråsikker på et spill, så er det ingenting som er verre enn enten å stå over eller plassere lavere innsatser enn det en egentlig ønsker. Da ser en rett og slett bare potensielle tusenlapper fly ut av vinduet. Vær smart og lån bare det du klarer, men lån også nok til at du får en god gevinst. Du fortjener å vinne mer enn et par skarve hundrelapper når du virkelig vet hva du gjør. Lån penger i dag for å finansiere en høyere gevinst!