Blogg

Kryptovaluta å se på: Analytikere spår Metacade 10x i 2023

Analytikere har plukket fra hverandre kryptovalutamarkedene etter rallyet i begynnelsen av 2023, og ett prosjekt – Metacade – skiller seg helt klart ut som en topp kryptovaluta å se på akkurat nå, spesielt gitt at presale av MCADE-token selger ut raskt.

Noen antyder at MCADE kan konkurrere med de største navnene i GameFi-sektoren i løpet av de kommende årene, noe som gir den et stort potensial for fremtidig prisutvikling. Fremhevet som en viktig kryptovaluta å se på akkurat nå, kan Metacade vise seg å være en av årets beste investeringsmuligheter på grunn av sine sterke fundamentale egenskaper.

Metacade ser ut til å være den beste kryptoen å investere i nå

Play-to-earn (P2E) gaming har vokst til å bli et ledende område innen blokkjede-utvikling, med antallet spillere som spiller P2E-spill økende år for år. Ved utgangen av 2022 utgjorde blokkjedespill 52 % av alle transaksjoner som fant sted på blokkjeden, noe som er en stor suksess for en industri som fortsatt bare er 4 år gammel.

Mange av Web3 sine mest spennende prosjekter er å finne i GameFi-sektoren, med Axie Infinity og Decentraland som steg over 100x mellom 2020 og 2021. Nå har Metacade sitt krypto-presale fått inn $9.9 millioner i løpet av de første 15 ukene, og eksperter antyder at det er en 100x potensiell kryptovaluta avkastning.

Metacade sitt krypto-presale ble fullstendig utsolgt under de første stadiene, og befinner seg nå i fase 6 med tokens tilgjengelig for $0.017. Prisen på MCADE stiger gradvis fra $ 0,008 til $ 0,02 i løpet av prosessen, med tokenet som neppe noen gang kommer tilbake til dette lave prisnivået igjen. Metacade sin kryptovaluta er uten tvil verdt  å se på akkurat nå. Men hvor verdifull kan MCADE bli?

Metacade sin prisprognose: Kan MCADE nå $ 5 i 2025?

MCADE-tokenet vil bli lansert på børser etter at presale er fullført, og metavers-arkaden vil begynne å tilby et stort utvalg av P2E-spill til fellesskapet. Ved utgangen av 2023 kan MCADE stige til $ 1 i verdi ettersom flere og flere brukere hopper på Metacade for å spille noen av de beste P2E-spillene på blokkjeden. Dette er en 50x avkastning fra slutten av presale.

Metacade vil ha gått inn i prisoppdagelse i forkant av det neste krypto-oksemarkedet, som for øyeblikket er anslått for 2024-–25. I løpet av denne tiden kunne MCADE-tokenet virkelig ta av. Eksperter spår et prisnivå på $ 7 for Metacade i 2025, som er en avkastning på 350x fra slutten av presale.

Hva er Metacade?

Metacade er den første fellesskapsdrevne arkaden på blokkjeden. En viktig grunn til at det er den beste kryptovalutaen å se på, er at den vil tilby det største utvalget av P2E-spill som finnes på Ethereum, med hver opplevelse som gir generøse økonomiske belønninger til spillere.

Plattformen vil også være hjemsted for en pulserende fellesskapshub der Web3-brukere kan få tilgang til alle de nyeste trendene og verdifull spillalfa, samt tjene kryptovaluta på mange forskjellige måter. Metacade støtter også en rekke DeFi-tjenester, inkludert innsats av MCADE for å tjene en passiv inntekt.

Hvordan fungerer MCADE?

Denne metavers-arkaden kombinerer tilfeldig spilling og gaming på konkurransenivå for å levere en omfattende P2E-spillopplevelse. Solospillere kan komme seg gjennom uendelige nivåer i P2E-spill i arkadestil og tjene MCADE-tokens underveis, mens konkurrerende spillere kan bli med i turneringer med betalt inngang for sjansen til å vinne store kryptopremier.

Fellesskapshuben vil også gi MCADE-tokenbelønninger. Innholdsskapere kan legge ut spillanmeldelser, dele innsikt, samhandle med andre brukeres innlegg og tjene en kryptoinntekt i prosessen, siden engasjement med fellesskapet er kjernen i Metacade-prosjektet.

For å toppe dette skaper Metacade nye jobbmuligheter for brukerne gjennom Work2Earn-funksjonen. Krypto-entusiaster vil kunne søke på deltidsroller, spillejobber og heltidsstillinger ved Metacade sine partnerprosjekter når de ønsker å starte en karriere innen blokkjede.

Eiere av MCADE-tokens kan bruke dem til å bli med i turneringer med betalt inngang, satse dem for å tjene stablecoin-belønninger for å støtte prosjektet, og kjøpe eksklusive varer tilgjengelig i økosystemet.

MCADE forandrer alt

Metacade er virkelig en kryptovaluta å se på nå. Plattformen kombinerer et stort inntjeningspotensial gjennom flere funksjoner som går utover P2E-spill i metavers-arkaden, og den vil være et sentralt knutepunkt for sosial aktivitet i Web3.

Bortsett fra dette vil Metagrants-programmet støtte blokkjedeprosjekter direkte i en tidlig fase. P2E-spillutviklere kan sende inn forslag til Metacade-fellesskapet, som vil stemme for å avgjøre hvilke nye spill som er best. Deretter vil de mest etterspurte P2E-spillene motta finansiering for å bidra til å bringe ideen ut i livet.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE tilbyr potensialet for en god investering og blir utpekt som en av de beste kryptovalutaene å se på nå. Faktisk kan presale være en av årets investeringsmuligheter, ettersom MCADE har skyhøyt potensial for fremtidig prisutvikling og ser underpriset ut.

Den nåværende verdien av MCADE er $0.017, og det er usannsynlig at den holder seg på dette prisnivået lenge, så investorer bør være raske med å involvere seg før det er for sent. Eksperter spår eksplosiv prisutvikling i 2023 og videre, noe som gjør Metacade til en av de beste kryptovalutaene å legge til kryptoporteføljen.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.