Blogg

Følg med på rentene 2

Hvorfor det negative synet?

Forbrukslån har over de senere årene fått ekstrem oppmerksomhet. Program som luksusfellen har angrepet forbrukslånene og kalt de tull og tøys. Mange har gått så langt at de har kalt forbrukslån uetiske og klandret disse for å angripe de svakerestilte i samfunnet. Dette er meget harske angrep, og de baserer seg meget ofte på situasjoner der personer ikke har vært i stand til å betale for seg. Hva så med personer som faktisk gjør opp for seg og benytter forbrukslån på riktig måte? Ved en kjapp lesning i media skulle en nesten tro disse ikke eksisterte, men de finnes der ute og de vet hvordan en kan bruke forbrukslån riktig.

Når muligheten oppstår

Det å angripe forbrukslån generelt er ikke den riktige attityden å ha. De som feiler på sine betalinger, feiler også på betalinger hva gjelder huslån, billån og andre kostnader i livet. Dette er rett og slett uansvarlige mennesker, så det å angripe forbrukslån blir urettferdig. Forbrukslån er nemlig et godt alternativ for mange av oss, dersom vi er i stand til å betale tilbake. Se bare for deg situasjoner som at du vet at en aksje skal gå opp i pris, du kan skaffe en bil for 30 000 kr rimeligere enn markedspris, eller andre situasjoner hvor du bare må hoppe i det, men ikke har kapital.

Få tak i kapitalen du trenger

Når du trenger kapital i situasjoner du vet du vil vinne store summer umiddelbart, så lønner det seg uten tvil å ta opp et forbrukslån. Da bryr du deg fint lite om renta er noe høyere enn ved andre lån. Forbrukslån er kjekt fordi det gir deg midlene umiddelbart, slik at du kan sette i gang med investeringer eller kjøp som gagner deg i løpet av brøkdeler. Glem lange prosesser og venting. Få tak i din kapital og dominer verden i dag!