Blogg

AltSignals, et av de største trading-fellesskapene, lanserer sin ASI-token i mars 2023

  • Eksperter har høye forventninger til AltSignals på grunn av den AI-drevne protokollen
  • Det nye ASI-tokenet vil gi flere fordeler for medlemmer av AltSignals sitt fellesskapet
  • Investorer kan maksimere avkastning med AltAlgo™ tradingverktøy og den nye ActualizeAI-stakken

AltSignals (ASI), et av de mest kjente trading-fellesskapene i Web3, lanserer sitt krypto-presale i mars i år. Plattformen er hjemsted for en velprøvd algoritmisk trading-metode som har gitt stor avkastning for brukerne siden den først ble lansert i 2017.

Flaggskipet-trading-algoritmen skapt av AltSignals har ofte hatt en suksessrate på over 70 % siden den ble lansert for første gang, og validerte porteføljen til alle brukere som matchet tradingsignalene med 10x i 19 av 32 registrerte måneder.

Hva er AltSignals?

AltSignals er et bransjeledende trading-fellesskap som kan revolusjonere trading i kryptomarkedene gjennom sin banebrytende nye AI-utvikling. Enten det er en erfaren trader eller helt ny, har plattformen hjulpet personer med varierende erfaringsnivå til å oppnå betydelig avkastning på investeringene sine.

AltAlgo™ tradingverktøy kan hjelpe hvem som helst med vellykket trading på daglig basis. Det har minimert den bratte læringskurven som har ført til at mange tradere på deltid har tapt penger i kryptomarkedene med en avansert algoritmisk protokoll som har dokumentert suksess. Nå utvider AltSignals tilbudet sitt ved å utvikle et nytt og forbedret AI-tradingverktøy kalt ActualizeAI.

ActualizeAI er en revolusjonerende serie med online tradingverktøy som vil kombinere avanserte AI-funksjoner med nøyaktige tradingsignaler for kryptomarkedet. Ved å utnytte maskinlæring og naturlig språkbehandling (NLP), vil ActualizeAI kunne analysere et stort utvalg av indikatorer, prisnivåer og stemninger i markedet, alt på samme tid.

Hvordan fungerer ASI?

For alle som ønsker å bli en online tradingmaskin er ASI sitt token-presale en fantastisk mulighet. Tokenet vil snart lanseres til AltSignals-fellesskapet og gi direkte tilgang til det nye ActualizeAI-verktøysettet. Actualize AI kombinerer avansert kunstig intelligens-teknologi for å forbedre nøyaktigheten til tradingsignaler som deles i gruppen.

ASI-tokenet kan også brukes til å få eksklusiv tilgang til presale og privatsalg gjennom ActualizeAI Club. Presale og privatsalg er det tidligste investeringsstadiet i kryptomarkedet, noe som kan gjøre disse mulighetene svært lukrative for investorer.

Fordelene med å bli med i ActualizeAI Club inkluderer testprivilegier for de nyeste trading-algoritmene. Disse nye verktøyene gir økt nøyaktighet og flere muligheter til å tjene penger mens du handler med kryptomarkedene.

Som en helt ny kryptovaluta som representerer en vellykket online trading-plattform, har eksperter høye forventninger til fremtiden til ASI-tokenet. AI-baserte kryptovalutaer blir stadig mer populære, og ASI kan være den seneste på listen som revolusjonerer måten folk trader på.

ASI sitt krypto-presale: en enorm investeringsmulighet

Ettersom det bredere kryptomarkedet fortsetter å komme seg etter en langvarig nedgang i løpet av 2022, lanseres ASI-tokenet på et flott tidspunkt. Tidlige brukere av ASI kan kjøpe tokenet for bare $ 0,012 under åpningsrunden av presale, med mange eksperter som forutsier generøs avkastning fra dette prisnivået på grunn av $ASI sitt innebygde verktøy og deflasjonære tokenomics.

Den neste Bitcoin halveringsbegivenhet er planlagt mars 2024, som forventes å innlede det neste oksemarkedet i kryptomarkedet. Som en bransjeledende AI-protokoll for online trading gir ASI-tokenet tilgang til en banebrytende ny innovasjon som kan hjelpe den med å oppnå imponerende avkastning over tid.

Kan AI-drevne blokkjedeprosjekter være den neste store tingen innen krypto?

AI-kryptovalutaer har ledet gjenopprettingen av markedet i begynnelsen av 2023, med Fetch.ai (FET) som produserte en prisøkning på 475 %. Dette er et vitnesbyrd om det enorme langsiktige potensialet til verktøy for kunstig intelligens, som bruker maskinlæring for å analysere komplekse datasett i en skala som er umulig for en menneskehjerne.

I sammenheng med online trading brukes algoritmer for maskinlæring til å samle inn data fra en lang rekke markedsindikatorer samtidig, som gir et enkelt kjøps- eller salgssignal umiddelbart.

Dette tar online trading til neste nivå. Profesjonelle tradere må tåle år med prøving og feiling mens de lærer å kjøpe og selge eiendeler lønnsomt, og bruker nesten hver våkne time på å analysere diagrammer og indikatorer for å finne de beste trading-mulighetene.

Ved å kutte denne prosessen ned til millisekunder, kan ActualizeAI-stakken potensielt hjelpe hvem som helst til å handle lønnsomt med null tidligere erfaring i kryptomarkedene. AI er virkelig under en revolusjonerende utvikling i teknologiverdenen, og AltSignals-plattformen er i forkant av bevegelsen for online trading.

Uten tvil er ASI en fantastisk investeringsmulighet. Tokenet lanseres til en lav startpris, slik at AltSignals-fellesskapet kan kjøpe før tokenet blir lansert på digitale aktivautvekslinger.

Når lanseres presale av ASI-token?

ASI-tokenet skal etter planen starte sin presale-prosess mars 2023. Det er fem stadier totalt, og prisen på ASI vil øke gradvis fra $ 0,012 til $ 0,02274 i løpet av prosessen.

Dette gir investorer en begrenset tid til å engasjere seg til best mulig pris, da presale følger førstemann til mølla-prinsippet. For å finne ut mer om hvordan AltSignals revolusjonerer online trading i kryptomarkedene, besøk plattformen her.

Du kan delta i $ASI-krypto-forhåndssalget her.