Blogg

Oksemarkedsindikatorer viser at kryptomarkedet stiger

Her er grunnen til at AltSignals nye mynt ASI er en flott investeringsmulighet

Med indikasjoner på at et oksemarked er på vei, tar investorer et nytt blikk på markedet etter et tøft 2022. Nå er fokuset på å identifisere de prosjektene som gir størst sjanse for stor avkastning i 2023 og videre.

De fleste investorer har sett utbyttet som følger med et oksemarked og blir stadig bedre til å identifisere store muligheter og finne det neste store prosjektet som kan legges til porteføljene. Det er en av grunnene til at kunnskapsrike investorer er begeistret for å oppdage AltSignals ASI-presale som nettopp har begynt.

Ryktet om presale har allerede nådd vidt og bredt som et resultat av det overbevisende potensialet. Det bygger på et stort og etablert fellesskap av AltSignals-brukere og en plattform som allerede har vist en utrolig grad av suksess. Sammen med den raske veksten av AI-kryptosektoren, kunne ikke ASI-presale kommet på et bedre tidspunkt for å bygge ekstraordinær fremdrift gitt den omfattende bruken av banebrytende AI i det nye AltSignals-produktet: ActualizeAI.

ASI presale ansees som en sjelden mulighet av krypto-eksperter

ASI-presale  har blitt hyllet av mange over hele kryptoverdenen som en mulighet med et stort potensial og som ikke kommer så ofte, spesielt i lys av det enorme fellesskapet og de utrolige kundevurderingene som AltSignals-plattformen allerede har oppnådd.

Det er derfor ikke rart at medlemmenes presale som nylig åpnet allerede har tiltrukket seg en voldsom mengde aktivitet, og samlet inn $112k på bare 2 dager. Erfarne investorer skynder seg for å være blant de første for å sikre seg ASI-tokens og få mest mulig ut av den utrolige rabatten som tokens nå er tilgjengelige for.

Hva er AltSignals?

AltSignals er en ledende aktør innen krypto pristradingsignaler av eksepsjonell kvalitet, og bygger et lidenskapelig fellesskap med mer enn 50.000 tradere med varierende erfaringsnivå –  som et resultat av kvaliteten på veiledningen som tilbys innen denne banebrytende teknologien.

Dette har ført til at prosjektet har oppnådd et nivå av kundetilfredshet som er praktisk talt eneståede innen kryptohandel, med AltSignal sin Trustpilot-profil som viser over 500 anmeldelser av «Utmerket» og en samlet gjennomsnittsscore på 4,9/5.

Når man ser på suksessraten til tradere, er det lett å skjønne hvorfor plattformen har vært i stand til å produsere så eksepsjonelle resultater. Med en gjennomsnittlig omsetningsrate på 64 % i backtesting av sine signaler for storspillere av ETH og BTC, har tradere vært ekstremt fornøyd med resultatene under både bjørne- og oksemarkedsforholdene – og dette ser ut til å drive den fremtidige suksessen til ASI-tokenet, gitt det neste nivået av innsikt som ASI-tokenet låser opp gjennom tilgang til ActualizeAI – AI-laget til AltSignals.

Hvordan fungerer AltSignals?

AltSignals har laget en genial blanding av teknisk analyse og fundamental analyse som skaper et lag med data som deretter brukes til å bygge modeller som kan produsere tradingsignaler med oppsiktsvekkende nøyaktighet. Tillegget av omfattende maskinlæring for å drive neste nivå av banebrytende innsikt er en annen faktor som er spennende for brukere, etter at over 1.500 tradingsignaler av førsteklasses kvalitet allerede er levert til AltSignals sine kunder.

Lansert sammen med ASI-tokenet er ActualizeAI Club, som vil drive token-verktøyet og videreutvikle det, i tillegg til å gi eiere tilgang til tidligere utgivelsene av AI-drevne signaler. Det er også en av nøkkelfaktorene som gjør ASI til en så overbevisende investering. Ettersom den enorme og voksende brukerbasen ser ut til å skaffe seg ASI for å utnytte tradingsignalene av høyeste kvalitet så tidlig som mulig, vil kjøpspresset på ASI-tokenet sannsynligvis drive prisen opp.

Hva er ASI?

ASI-tokenet er måten det utrolige AltSignals ActualizeAI-forslaget er aktivert på. Ved siden av å spille en kritisk rolle i tilgangen på tvers av plattformen, kan ytterligere tokens tjenes gjennom bidrag til produktutviklingsprosessen via Actualize AI Club, noe som gir ASI-eiere en måte å direkte bidra til den fremtidige suksessen til prosjektet.

ASI-tokenet gir en rekke andre fordeler til eierne, som eksklusive rabatter og beta-tilgang til nye funksjoner, og tokenet er på vei til å spille en hovedrolle i de ambisiøse fremtidige utviklingsplanene til plattformen. Dette er nøkkelen når man ser på det enorme potensialet til den AI-drevne innsikten som er på vei fra ActualizeAI. Den drar også fordel av eksepsjonell sikkerhet, gitt at tokenet er bygget på Ethereum-nettverket og oppfyller ERC-20 tokenstandard.

Er ASI verdt å kjøpe?

Det er ingen tvil om at ASI er en enestående mulighet for investering, som allerede indikert av den utrolige prestasjonen i medlemmenes presale. Prosjektet ser ut til å lykkes i lys av det enorme fellesskapet som allerede er etablert rundt et produkt som har fått så gode anmeldelser. ASI ser ut til å være det perfekte valget for å optimalisere avkastning i det kommende oksemarkedet.

Du kan delta i ASI sitt presale her.