Blogg

Fokusert trening gir bedre resultater

Hvis man vil begynne å trene ordentlig for aller første gang, eller bare vil heve nivået på treningen litt, kan det være en god idé å fokusere treningen sin litt mer spesifikt, enn hvis man bare har lyst til å trene for å få overskudd for eksempel. Her kan både det å bruke et program for de resultatene du ønsker, og bruke mål og kalkuleringer, være gode måter å optimere både treningen din og resultatene dine.

Noe av det aller første man ser etter når man vil trene mer fokusert er et skikkelig bra treningsprogram. Dette er noe som gjør at man kan få lov til å fokusere all energien sin på å følge programmet og ikke på å hele tiden prøve å optimere treningen. Dette er fordi man i et program allerede har lagt inn ting som for eksempel progresjon, noe som gjør at man bare kan slappe av i forhold til det, og heller fokusere på å få mest mulig ut av de øktene man har.

Mange gode redskaper tilgjengelig

Det er mange forskjellige måter man kan bruke en Kalkulator på hvis man vil ha litt hjelp på reisen sin med trening og sunnhet. Men det er ikke alltid like lett å bruke en faktisk kalkulator, fordi man skal vite akkurat hvordan man skal regne ut de forskjellige tingene. Men her blir det litt annerledes med en gang man begynner å bruke kalkulatorer på nettet som er laget til de tingene man prøver å regne ut, som for eksempel BMR, TDEE eller BMI.

Alle disse tingene er viktige redskaper hvis man ønsker å komme i bedre form, eller ønsker seg et vekt-tap og kan ofte gi bedre innsikt enn bare det å for eksempel veie seg, så det er et fint verktøy å kunne bruke. Det at det er vanskelig å regne ut selv, behøver heldigvis ikke stå i veien for å få de tallene man trenger, når man bare kan bruke kalkulatorer på nett.

Selv om man ikke snakker om dette så mye, så er faktisk noe av det aller viktigste når man skal få suksess med treningen sin, at man har det gøy. Hvis man ikke koser seg på trening, til tross for at det selvsagt er hardt arbeid, kommer man ikke langt. Det er mye bedre å finne noe man liker, og ønsker å bli god til, enn bare å trene for å trene.